Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
05.09.2022 - 23:39 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 23:43

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı 90+1'de bulduğu golle 2-1 mağlup eden Galatasaray'da ilk golü atan Bafetimbi Gomis maç sonu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, Gaziantep FK maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in beşinci haftasında Gaziantep FK'yı 1-0 geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup etti. Heyecan dolu mücadelede sarı-kırmızılıların Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis bu sezon ilk kez 11’de başladı. Mücadelenin 36. dakikasında sahneye çıkan Gomis, skoru 1-1’e getirdi.

37 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki 3. gol sevincini yaşadı. Fransız futbolcu daha önce Antalyaspor ve Ümraniyespor maçlarında oyuna sonradan dahil oldu ve 1’er gol kaydetti. Gomis 73. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda da yararlanamadı.

Karşılaşmaya 11’de başlayan Bafetimbi Gomis, 76. dakikada yerini Haris Seferovic’e bıraktı.

 

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Gomis, sezon sonu şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.

"Birazcık daha zamana ihtiyacımız var"

Gomis "Sene başından beri taraftarlarımız bizi her maçta destek oldular ve her zaman da yanımızda oldular. Bu akşam kendi evimizde oynadık ve geçen seneki çok farklıydı, bu seneki farklı olarak yola devam ediyoruz, şampiyon olmak istiyoruz. Galatasaray için savaşmaya, bu forma için savaşmaya devam edeceğiz. Birazcık daha zamana ihtiyacımız var ancak zamanla birlikte ben ve bütün takım arkadaşlarım en iyi performansımızı sergileyeceğiz." dedi.

İlgini Çekebilir
Haris Seferoviç: "Çok zor bir maçtı"
Habere Git

"Antalya'da olduğu gibi bugün de golümü attım"

Taraftarın kendisini tribüne çağırması hakkında da konuşan Gomis, şu ifadeleri kullandı:

 

"Çok mutluyum, 3 sene sonra yeniden buraya geldim ve şimdi tekrardan burada oynuyorum ve yaşımla beraber çok kolay olmasa da son gücüme kadar, son terime kadar Galatasaray için elimden geleni vermeye çalışmak istiyoruz. Galatasaray için gol atmak, taraftarlarımızı sevindirmek ve bu riski almak istiyordum. Antalya'da olduğu gibi bugün de golümü attım. Ben gol için doğdum ve Galatasaray gibi duyguları çok fazla size veren bir takımda oynamaktan dolayı da çok şanslıyım."

Senin için hazırladığımız haberler