Galatasaray'da Gomis, Hatayspor Maçı Sonrası Şampiyonluk Açıklaması

13.01.2023 - 22:15 | Son Güncellenme: 13.01.2023 - 22:25

Süper Lig'de sezonun ilk yarısının son maçında Hatayspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, maç sonu şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Galatasaray'da Gomis, Hatayspor Maçı Sonrası Şampiyonluk Açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 19. haftasında Hatayspor’u ağırlayan lider Galatasaray, Ali Sami Yen Nef Stadı’ndaki maçı 4-0 kazanarak ligin ilk yarısını zirvede tamamladı.

Karşılaşma sonrası Galatasaray'ın golcü oyuncusu Bafetimbi Gomis açıklamalarda bulundu.

"İyi bir hava yakaladık"

Takımının son golünü atan Gomis, "İyi bir hava yakaladık. Geçen sene bu yoktu. Bunun temel nedeni; yeni yöneticilerimiz. Dursun Bey, Erden Bey, Cenk Bey, Okan Hoca ve ekibi bunun nedeni." dedi.

"Burada çok gol attım"

Şampiyonluk için iyi puanlar topladıklarını ifade eden Gomis, "Aslantepe, Aslan'ın evi. Burada çok gol attım. Burada gol atmanın önemli olduğunu söylüyoruz. Alınan her puanlar çok önemli. Bu galibiyetler şampiyonluk yolunda bize çok yardımcı olacak. " dedi.

İlgini Çekebilir
İlk perdede şampiyon Cimbom
Habere Git

"Florya'da güzel günler yaşıyoruz"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un takımda güzel bir atmosfer oluşturduğunu ifade eden Gomis, "Şu anda iyi bir atmosfer yakaladık: Geçen sene bu yoktu. Bunun nedeni yeni yönetim oyunculara yakın davranıyor. Florya'da güzel günler yaşıyoruz. Erden bey de güzel bir atmosfer yarattı. Şampiyonluk için bunlar çok önemli." dedi.

Gomis bu sezonki gol sayısını 10'a çıkardı

Öte yandan Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Bafetimbi Gomis, Hatayspor maçında attığı golle bu sezonki gol sayısını 10’a çıkardı.

Hatayspor maçında yedek başladı

Fransız futbolcu, bu gollerin 8’ini Spor Toto Süper Lig'de, 2'sini de Türkiye Kupası'nda kaydetti. Hataysspor karşısında yedek başlayan Bafetimbi Gomis, 71. dakikada Kerem Aktürkoğlu’nun yerine oyuna girdi.

Senin için hazırladığımız haberler