Bahattin Şimşek kimdir?

23.12.2020 - 21:47 | Son Güncellenme: 23.12.2020 - 21:50

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'nin Başakşehir'i geriden gelerek 4-1 yendiği maçta hakem Bahattin Şimşek sert eleştirildi. Peki Bahattin Şimşek kimdir? İşte tüm detaylar...

Bahattin Şimşek kimdir?

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir'i 4-1 mağlup ettiği maçta verdiği kararlar ve gösterdiği kartlar sebebiyle sertçe eleştirilen maçın hakemi Bahattin Şimşek merakla araştırılıyor. Peki Bahattin Şimşek kimdir? Detayları haberimizde...

Bahattin Şimşek kimdir?

1988 yılında dünyaya gelen Bahattin Şimşek hakemlik mesleğine 2006 yılında adım atmıştır. İlk profesyonel karşılaşmasını 9 Eylül 2012 tarihinde yöneten Şimşek, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunudur.

Göksel Gümüşdağ'ın Bahattin Şimşek açıklamaları

Maçın ardından Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdaği haklem Bahattin Şimşek hakkında sert açıklamalar yaptı. İşte Gümüşdağ'ın açıklamaları:

"Bahattin Şimşek'in bu gece uyku uyuyabileceğini sanmıyorum. Biraz Allah korkusu varsa bu gece uyuyamaz. Genelde hiçbir maçı hakeme bağlamam. Bu maçı oradan alıp buraya verdiği için konuşmak zorundayım. Bu maçtaki hakem rezaletini hepimiz izledik, ben buna dikkat çekmek istedim. Rafael'in ikinci pozisyonunda en ufak bir müdahale yok. İrfan Can iki kelime söylüyor, atıyor. Öbür arkadaş 90 dakika konuşsa atamaz. Bahattin Şimşek'ten hakem olmaz. Bu hakem herhalde bu maçtan sonra maç da alamaz. Bir hata varsa, bunu hiçbir kulübe yapmasın. Futbol bu, birimiz yenilecek, diğerimiz yenilecek. Böyle bir şey olabilir mi?"

Senin için hazırladığımız haberler