FIBA Europe Cup şampiyonu Bahçeşehir Koleji'nde Erhan Ernak konuştu

Orhan Gülek
27.04.2022 - 22:57 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 23:04

FIBA Europe Cup'ta şampiyonluğa ulaşan Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Erhan Ernak, zafere giden yolun kolay olmadığını söyledi. İşte tüm detaylar...

FIBA Europe Cup şampiyonu Bahçeşehir Koleji'nde Erhan Ernak konuştu

AJANSSPOR - HABER

Bahçeşehir Koleji, Türkiye'ye 11. Avrupa kupasını kazandırdı. Temsilcimiz, FIBA Europe Cup finali ikinci maçında Reggio Emilia'yı 90-74 mağlup ederek şampiyon oldu.

 

Karşılaşma sonrası Bahçeşehir Koleji Başantrenörü Erhan Ernak değerlendirmelerde bulundu.

FIBA Europe Cup şampiyonluğu sonrası hedeflerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu dile getiren Ernak, şu ifadeleri kullandı:

 

"Şampiyonlar ligi ilk hedefimiz"

 

"İlk olarak taraftarmıza teşekkür ederiz.  Kolay olmadı. Hedefimizden hiç şaşmadık. Oyuncularımız hiç yolundan şaşmadı. Kulüp başkanımızın güvenini boşa çıkarmadık. Bundan sonra Şampiyonlar ligi ilk hedefimiz. Daha üst kulvarlarda oynamak için elimizden geleni yapacağız."

 Türkiye'nin Avrupa'daki 11. zaferi

 

Öte yandan 5 yıl önce kurulan ve Süper Lig'de 4. sezonunu geçiren Bahçeşehir Koleji, Europe Cup'ı kazanarak Türkiye'ye 11. Avrupa kupasını getirdi. Bu sevinci ilk yaşayan Efes'ti. Lacivert beyazlılar 1996'da Koraç Kupası'nı kazandı.

Fenerbahçe ve Anadolu Efes EuroLeague'de, Beşiktaş EuroChallenge'da, Galatasaray ve Darüşşafaka EuroCup'ta, kadınlarda Galatasaray 2 kez Europe Cup'ta, bir kez de EuroLeague'de, Yakın Doğu Üniversitesi de EuroCup'ta şampiyon olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler