Bailey, Jamaika'da sıkışıp kaldı! Dönemiyor...

13.09.2020 - 16:45 | Son Güncellenme: 13.09.2020 - 16:46

Bayer Leverkusen'de oynayan Leon Bailey, ülkesi Jamaika'da mahsur kaldı. Neden ülkesinden Almanya'ya dönemiyor? Koronavirüs testi pozitif mi çıktı? İşte detaylar...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Bayer Leverkusen'de Leon Bailey krizi tırmanmaya devam ediyor. Kanat oyuncusu, normalde dün Jamaika'daki karantinayı noktalayacaktı. Fakat; bu sürecin yeniden uzadığı gündeme geldi. Oyuncu ne zaman Almanya'da olacak? Detaylar haberde...

Bailey, Jamaika'da koronavirüs testi yaptırdı

Olimpiyat şampiyonu Usain Bolt'un Jamaika'daki doğum günü partisine katılan Bailey, adeta ülkesinde sıkışıp kaldı. Bolt'un koronavirüs testinin çıkmasının ardınan Bailey konusunda Leverkusen risk almamıştı.

Uçağa binmek için yeniden test...

Bailey'in uçağa binmesi için de yeni bir test yaptırmak zorunda olduğu ve test sonucunun çıkmaması sebebiyle futbolcunun dönüşünün ertelendiği bildirildi. Leon Bailey, önümüzdeki hafta Almanya'da olacak.

Leverkusen'den açıklama

Hatırlanacağı gibi Leverkusen'in teknik patronu Peter Bosz, futbolcunun dönüşünün çok yakın olduğunu söylemişti. Leverkusen doktoru Karl-Heinrich Dittmar ise "Testi 4 gün önce yaptırdı. Sonuç için her saat haber bekliyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler