Bak şu Diagne'nin yaptığına! Takım Trabzon'da o alışverişte

26.12.2020 - 12:03 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 12:12

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında bugün deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Dev mücadele öncesi ailesinden biri Covid-19 olduğu tedbir amaçlı kadroda bulunmayan Mbaye Diagne'in İstanbul'da yılbaşı alışverişine çıkması, tepkilere sebep oldu. İşte detaylar...

Bak şu Diagne'nin yaptığına! Takım Trabzon'da o alışverişte

AJANSSPOR - HABER

Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildikten sonra Galatasaray'da bir türlü isteneni veremeyen ve kiralık olarak gönderildiği Club Brugge'den döndükten sonraki performansıyla da hayal kırıklığı yaratan Mbaye Diagne, Galatasaray'da hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.

Son olarak Göztepe karşılaşmasında vasat bir performans göstermesi sonucu 66. dakikada oyundan çıkmış ve yerini Oğulcan Çağlayan'a bırakmıştı.

Senegalli futbolcu, oyundan alınırken tepki göstermiş ve sinirli bir şekilde direkt soyunma odasına gitmişti

Trabzonspor kadrosuna alınmadı

Süper Lig'in 15.haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray,  Senegalli futbolcusunun eşinin çarşamba günü yapılan Covid-19 testi pozitif çıkması sonucu Trabzonspor kadrosundan çıkartıldı.

Covid-19 prosedürleri gereği Senegalli futbolcuya iki test yapıldı ve sonuçları negatif çıktı. Ancak Galatasaray kulübü tedbir amaçlı Diagne’nin evde kalmasını ve karantinaya uymasını istedi. Senagalci golcü yönetim tarafından istenen tedbirlere uymak yerine alışveriş turuna çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler