Galatasaray'ın Anlaştığı Cedric Bakambu'dan Taraftara Müjde!

Akın Ungan
22.07.2023 - 22:34 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 22:55

Galatasaray'ın anlaşma sağladığı Cedric Bakambu, taraftara mesaj gönderdi. Uçağının arızalanması nedeniyle gelemeyen forvet, "Akşam görüşürüz" dedi.

Galatasaray'ın Anlaştığı Cedric Bakambu'dan Taraftara Müjde!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer görüşmelerine devam ediyor. Hücum hattına takviyede bulunmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bir futbolcuyu transfer görüşmelerini sonuçlandırmak ve sağlık kontrolünden geçmesi için İstanbul'a çağırdı.

Bakambu'dan müjdeli mesaj

Temmuz başında Al Nasr'a imza atan Cedric Bakambu, Galatasaray ile anlaştı. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi ile sorun yaşayan forvet oyuncusu, Sarı-Kırmızılı taraftara müjdeli mesajı verdi.

"Bu akşam görüşürüz"

Cedric Bakambu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında Galatasaray taraftarına mesaj gönderdi. Türk Bayrağı, aslan ve uçak emojilerini kullanan Bakambu, "Bu akşam görüşürüz" notunu düştü.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan KAP geldi! Transfer görüşmeleri başladı
Habere Git

Uçağı arızalanmıştı

Geçtiğimiz gün İstanbul'a gelmek için uçağa binen Cedric Bakambu, talihsiz bir olay yaşadı. Sarı-Kırmıızlılar'ın yeni transferini İstanbul'a getirecek olan uçak, havaalanında arızalandı. Özel jet, teknik arıza sebebiyle havalanamadı.

İşte İstanbul'a geleceği saati!

Cedric Bakambu'nun bu gece, saat 23.30 sularında İstanbul'da olacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler