Bakan Bak'tan milli sporculara kutlama

24.09.2017 - 20:00 | Son Güncellenme: 24.09.2017 - 20:00

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası ve Avrupa Petank Şampiyonası'nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.

Bakan Bak, İtalya'da düzenlenen organizasyonda madalya alan milli cimnastikçiler Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin için yayımladığı kutlama mesajında, şu ifadeleri kullandı:

"Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'nda madalya kürsüsünde yer alarak bizlere büyük bir gurur yaşatan Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin kardeşlerimi tebrik ediyorum. Cimnastikte her geçen gün yeni başarılar elde ederek göğsümüzü kabartan sporcularımızın gelecekte de büyük başarılar elde edeceğine inancım tam. Bu duygu ve düşüncelerle şampiyonada başarılı sonuçlar alan tüm sporcularımızı kutluyor, başarıda emeği geçen herkese şahsım ve ülkem adına teşekkür ediyorum."

Bak, Fransa'da yapılan Avrupa Petank Şampiyonası'nda altın noktada gümüş madalya kazanan Selim Dedemoğlu için yayımladığı tebrik mesajında ise milli sporcunun tarihi bir başarı elde ettiğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Avrupa Petank Şampiyonası'nda büyüklerde gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan Selim kardeşimi gönülden kutluyorum. Bu tarihi başarının gençlerimiz için büyük bir motive kaynağı olacağına inanıyorum. Uluslararası arenada ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandıran sporcumuzun gelecek organizasyonlarda da büyük başarılara imza atmasını temenni ediyor ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler