Bakanlıktan Beşiktaş’a 500 bin liralık dava
Editör: Özgür Koç
Son Güncelleme /
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 6 futbol sezonunda stadyumunda oynatılan reklam ve sponsorluk gelirleri nedeniyle Beşiktaş’a 500 bin liralık alacak davası açtı.

Son 5 Haber

PSG - Arsenal maçında olaylar çığrından çıktı! Onlarca taraftar gözaltına alınıyor

(ÖZET) Paris Saint-Germain: 1 - Arsenal: 1 Maç Sonucu Uzatmalara gitti

Mert Hakan Yandaş ve Kerim Rahmi Koç dev konseri beraber izledi

Eczacıbaşı Dynavit'ten dünya yıldızına imza! Ekaterina Antropova resmen açıklandı

DMM, "TFF maçlarda İstiklal Marşı'nı kaldırdı" iddiasını yalanladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR - HABER
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2017’den 2023 yılına kadar olan 6 futbol sezonunda stadyumunda oynatılan reklam ve sponsorluk gelirlerinden yüzde 25 pay alacağının kendisine ödenmesi için Beşiktaş’a 500 bin liralık alacak davası açtı.
Bakanlık, sponsorluk gelirinden yüzde 25’lik pay istedi
Hürriyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün bir iştirakı olan Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ, herhangi bir sözleşme olmamasına rağmen stadının ismini Vodafone Arena olarak kullandı. Bakanlık, anlaşma yaptığı kulüple anonim şirket arasındaki bağın aşikar olduğunu öne sürerek, yapılan anlaşma gereği sponsorluk gelirinden yüzde 25’lik pay istedi.