Trabzonspor'da Bakasetas'tan Basel Maçı Öncesi Birlik Çağrısı

14.02.2023 - 16:07 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 17:47

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde Basel'i ağırlayacak. Bakasetas, tüm gelirinin depremzedelere bağışlanacağı maç öncesi birlik çağrısı yaptı. Detaylar...

Trabzonspor'da Bakasetas'tan Basel Maçı Öncesi Birlik Çağrısı

Türkiye'yi vuran depremde toplam 10 ilde ciddi yıkım oluştu. Kahramanmaraş merkezli feci afette çok sayıda can kaybı yaşandı. Meydana gelen depremin ardından bölgeye yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyası da bu yardım kampanyalarında ön saflarda yer aldı.

Trabzon, Basel maçının tüm gelirini depremzedelere gönderecek

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde karşı karşıya geleceği Basel maçında kombine biletlerini iptal etti. Bordo-Mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, bu maç için tüm biletlerin satılığa çıkarılacağını ve elde edilen gelirin tamamının depremzedeler için bağışlanacağını duyurdu.

Bakasetas'tan birlik çağrısı

Ayrıca Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, bir açıklama yaptı. Trabzonspor'un sosyal medya hesabından paylaşılan videoda kamera karşısına geçen Bakasetas, tüm takım taraftarlarını Basel maçında tribünlere beklediğini duyurdu.

İlgini Çekebilir
Dorukhan Galatasaray'a gitti, Hamsik ve kendi formasını hediye etti
Habere Git

"Arma ayırmaksızın tüm takım taraftarlarını bekliyoruz"

Bakasetas, "UEFA Konferans Ligi'nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçımıza; renk ve arma ayırmaksızın tüm takım taraftarlarını bekliyoruz" dedi.

"Biz biriz, birlikte daha güçlüyüz"

Öte yandan Yunan futbolcu, Türkçe olarak bir mesaj verdi. Bakasetas, "Biz biriz, birlikte daha güçlüyüz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor Almanya'da 50 bin kişiye oynayacak! Gelir depremzedelere gidecek
Habere Git

Trabzonspor - Basel maçının tarih, saat ve canlı yayın bilgisi

Trabzonspor ile Basel arasındaki UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk ayağı 16 Şubat Perşembe günü, saat 20.45'te oynanacak. Karşılaşma Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde olacak. Mücadele EXXEN ve TV 8'den canlı olarak yayınlanacak.

Basel: "Yarın üzgün bir şekilde Trabzon'a gidiyoruz"

Trabzonspor'un paylaşımına Basel yanıt verdi. İsviçre temsilcisi, "Yarın üzgün bir şekilde Trabzon'a gidiyoruz. Stadyuma gelecekler, bu maçı anlamlı kılalım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler