Bakasetas, Beşiktaş maçında oynayacak mı? Ağaoğlu açıkladı...

30.01.2021 - 15:51 | Son Güncellenme: 30.01.2021 - 16:58

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor, Alanyaspor'un Yunan orta sahası Bakasetas'ı transfer etti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas ve Yunus Mallı transferlerinin ardından açıklamalar yaptı.

Bakasetas, Beşiktaş maçında oynayacak mı? Ağaoğlu açıkladı...

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Bakasetas ve Yunus Mallı transferinin ardından Haber61 sitesine değerlendirmeler yaptı.

"Bizi de yoklayanlar oldu"

Yunus Mallı transferi hakkında Ağaoğlu: "Yunus Mallı ciddi bir fedakarlık yaparak geliyor ki oynamak istiyor o da. KAP'ta maliyetinin görürsünüz. Bu süreç içerisinde biz nasıl bazı oyuncuları yokladıysak bizi de yoklayanlar oldu. Djaniny için teklif perşembe günü geldi. Zaman bolluğumuz olsaydı, transfer kapanmasına ben o 7'yi 12'ye falan çıkarırdım. Ama şu an oyuncu satmayı düşünmüyoruz ve bunu kulüplere ilettik. Kadromuzdaki her oyuncuya ihtiyacımız var, aşırı yüklenmeler yapıldı. Her bünye bunu kaldıramaz. Mayıs ayın 15'ine kadar bütün futbolcularımıza ihtiyacımız var. Plaza ile yolları ayırdık, Diabate Göztepe'ye, Bilal Gaziantep'e, Pereira ile de feshettik." dedi.

UEFA kararı...

CAS davası hakkında konuşan Ağaoğlu, "Savunma basitti. CAS'taki son söz bana verildiğinde ben bir suça 2 defa suç... Aynı ihlale konu olan bir durum var ortada ve siz 2 ceza veriyorsunuz. İkinci defa aynı gündeme gelmesi bu kurala aykırı. Biz bunu net olarak UEFA'ya söyledik. Bunun her türlü Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne kadar giderdik. Onlar da uzatmak istemedi." ifadelerini kullandı.

Bakasetas, Beşiktaş maçında oynayacak mı?

Bakasetas'ın Beşiktaş maçındaki oynama durumu ve genel olarak maç hakkında konuşan Ağaoğlu, "Kazanma alışkanlığını devam etmek istiyoruz. Vodafone'dan iyi bir skorla çıkacağımızdan hiçbir endişem yok. Bakasetas'ın lisansı çıktı, Beşiktaş maçında oynar mı oynamaz mı bu hocanın kararı." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler