Bakasetas canlı yayında teklifleri açıkladı: "Fenerbahçe..."

15.12.2020 - 00:35 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 15:58

Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Akdeniz ekibinde forma giyen Yunan futbolcu Bakasetas 2 gol attı. Yunan yıldızın adı geçtiğimiz transfer döneminde Fenerbahçe ile anılmıştı. Öte yandan Bakasetas bu sezonki şampiyonluk şanslarını Radyospor'dan Özgür Sancar'a değerlendirdi. Fenerbahçe'de forma giyen vatandaşı Pelkas hakkında da konuşan Bakasetas, Lazio'nun ona teklif yaptığını söyledi. İşte detaylar...

Bakasetas canlı yayında teklifleri açıkladı: "Fenerbahçe..."

Beşiktaş maçında attığı iki golle, dikkatleri yeniden üzerine çeken, Alanyaspor'un Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, sezon başında Fenerbahçe ve Lazio'nun kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

"Beşiktaş maçında kazanmayı hak ettik"

Beşiktaş'a karşı elde ettikleri 2-1'lik galibiyete değinen Bakasetas, "Arka arkaya gelen iki mağlubiyetten sonra reaksiyon vermemiz gerekiyordu. Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu. Büyük ve çok iyi bir takıma karşı elde edilmiş zor bir galibiyetti. Sonunda işimizi iyi yaptık ve kazanmayı hak ettik" dedi.

"Şampiyon olacak güce sahibiz"

Alanyaspor adına şampiyonluktan bahsetmek için erken olduğunu dile getiren tecrübeli oyuncu, "Biz her bir maçı ayrı ayrı değerlendirip, kazanmak zorundayız. Her gün daha fazla çalışıp, tuttuğumuz bu yolda ilerlemeliyiz. En sonunda zaten hep birlikte ne yaptığımızı göreceğiz. Şampiyon olabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ama mütevazı davranmalıyız. Her maç farklı bir senaryo ortaya çıkabilir. Bununla karşılaşacağız, bu nedenle hedefimize konsantre olmalıyız. Sezon çok uzun. Fazla söze gerek yok. Sahada her şeyi göstereceğiz" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe ve Lazio benimle ilgilendi"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bakasetas, Fenerbahçe ve Lazio'nun geçen yaz transferiyle ilgilendiğini söyledi: "Evet, doğru. Transferimi düşündüler; fakat sonunda Alanyaspor'dayım. Takımımı düşünüyorum. Tüm konsantrasyonum ligini kalanında takımımın hedefe ulaşması üzerine kurulu" dedi.

"Pelkas ne kadar iyi olduğunu gösterecek"

Fenerbahçe'de forma giyen yurttaşı Dimitrios Pelkas'ı çok sevdiğini belirten Bakasetas, "Dimitrios benim çok iyi bir arkadaşım. Benim için bir kardeş gibi. Arkadaşlığımız çok uzun yıllara dayanıyor. Bence sezona iyi başladı. Bulduğu şansları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor. Üst düzey bir oyuncu. Ancak biraz zamana ihtiyacı var. Bu çok normal. Ben de Alanyaspor'a ilk geldiğimde en iyi versiyonumu göstermek için zamana ihtiyaç duymuştum. Bu son derece normal. Bana göre Dimitrios şu ana kadar zaten iyi maçlar çıkardı; ama sezonun geri kalan kısmında çok daha iyi olacağından eminim" ifadelerini kullandı.

Bakasetas'ın Alanyaspor performansı

27 yaşındaki Yunan futbolcu, 700 bin Euro karşılığında AEK'ten 2019 yılında transfer edilmişti. Bakasetas, Alanyaspor formasıyla bugüne kadar 56 resmi maça çıktı. Bu maçlarda 18 gol atan Yunan yıldız 10 da asist yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler