Galatasaray maçının yıldızı Bakasetas, maç sonu konuştu

Orhan Gülek
23.01.2022 - 21:29 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 21:35

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden lider Trabzonspor'da ilk golü atan Anastasios Bakasetas ile Kamil Ahmet Cörekci açıklamalarda bulundu

Galatasaray maçının yıldızı Bakasetas, maç sonu konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Trabzonspor, deplasmanda Galatasaray’ı 2-1 mağlup etti. Bordo mavili takıma galibiyeti getiren golleri 84’te Bakasetas ve 90’da Visca kaydetti.

Karşılaşma sonrası Anastasios Bakasetas Kamil Ahmet Cörekci açıklamalarda bulundu

Bakasetas: "Hayatımda attığım en önemli gollerden birisiydi"

Bakasetas "Geçirdiğim günler zordu. Ancak bu takımda olmaktan dolayı çok mutuyum. Bu zamana kadar pek çok takımda oynadım ama bu kadar arkamda duran takım az gördüm. Hayat bazen istediğiniz gibi gitmez. Bu zor günlerde direnç göstermelisiniz. Hayatımda attığım en önemli gollerden birisiydi. Bana destek olanlara hediye etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kamil Ahmet Çörekçi: "Hayalimiz şampiyon olmak"

Trabzonspor'un Kıbrıslı futbolcusu Kamil Ahmet Çörekçi ise "Çok heyecanlıyım. Hocalarıma bana bu şansı verdiği için teşekkür ederim. Böyle zor deplasmanlarda genç futbolcuların oynaması zor olsa da sahadaki abilerimiz yardımcı oluyor. Biz bu toprağın çocuklarıyız, hayalimiz şampiyon olmak. Sezon sonunda bu mutluluğu yaşamak istiyoruz. Burada doğdum diyebilirim. Gözyaşlarımın akması normal. Galip geldiğimiz için çok mutuyum." dedi.

İlgini Çekebilir
Anastasios Bakasetas 98 gün sonra ligde gol attı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler