Bakasetas kadroda yok! Abdullah Avcı'dan transfer iddialarına cevap

14.01.2024 - 16:04 | Son Güncellenme: 14.01.2024 - 16:11

Trabzonspor, Süper Lig'de Antalyaspor ile karşılaştı. Bordo-Mavililer'in kadrosunda Anastasios Bakasetas yer almadı. Abdullah Avcı, Beşiktaş ile anılan oyuncu hakkında açıklama yaptı.

Bakasetas kadroda yok! Abdullah Avcı'dan transfer iddialarına cevap

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 20'inci haftasında Antalyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer'de Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ın kadroda yer almaması dikkat çekti.

Sözleşmesi bitiyor

Ocak 2021'de Alanyaspor'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Anastasios Bakasetas, Bordo-Mavililer ile şampiyonluk sevinci de yaşadı. Başarılı on numaranın Karadeniz ekibi ile imzaladığı sözleşme Haziran ayında sona erecek.

Beşiktaş'ın radarında

Trabzonspor ile kontratı sezon sonunda bitecek olan Anastasios Bakasetas, İstanbul devlerinden Beşiktaş'ın radarında. On numara pozisyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen Siyah-Beyazlı kulüp, Anastasios Bakasetas ile ciddi şekilde ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Bakasetas kararı! Kadroda yok
Habere Git

Abdullah Avcı'dan transfer iddialarına cevap

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maç öncesinde açıklama yaparken Bakasetas hakkında da konuştu. Avcı, Bakasetas'ın transfer olacağı yönünde çıkan iddialara cevap verdi.

"Sözleşmesi bitse de her şeyini veriyor"

Abdullah Avcı, "Bakasetas ile dün akşam görüştük. Dizi iki haftadır ağrıyordu. Geceyi çok kötü geçirdi. İnsanlar bir şey aramasın. Üç ay sonra sözleşmesi bitse de antrenman dahil, maç dahil her şeyini veriyor. Olmayan bir şeyin üstünden yorumlanmasın" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler