Trabzonspor'da Bakasetas, rekor kırmaya hazırlanıyor

19.10.2022 - 10:04 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 10:08

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un Yunan oyuncusu Anastasios Bakasetas gol ve asist sayısında geçen sezonun geçmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Bakasetas, rekor kırmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz sezon 43 maçta görev alan ve 9 gol 8 asistlik performans sergileyen Bakasetas, bu sezon çıktığı 16 maçta 6 gol ve 7 asiste ulaştı. Yunan oyuncu Bordo Mavi forma altında rekor kırmaya hazırlanıyor.  

En verimli sezonuna yaklaştı

Trabzonspor forması altında geçtiğimiz sezon 43 maçta görev alan Yunan oyuncu 9 gol, 8 asistlik performansıyla şampiyonlukta önemli pay sahibi olurken, bu sezon bunu aşmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda 16 karşılaşmada görev alan Yunan oyuncu bu karşılaşmaların 14’üne ilk 11’de başlarken 6 gol atıp, 7 gol pası verdi. Bakasetas, sezonun geri kalan kısmında 4 gole daha katkı yaparsa Trabzonspor formasıyla en verimli sezonunu ulaşacak.

Bakasetas, kariyerinin en verimli sezonunu Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’a transfer edildiği sezon geçirdi. Süper Ligde ilk sezonunda 43 maçta görev alırken 39 karşılaşmada ilk 11’de görev aldı. Bu karşılaşmalarda 14 gol atarken 7 asist yaptı. Yunan orta saha oyuncusu, geri kalan haftalarda 8 gol daha bulursa kariyer rekorunu Trabzonspor forması altında egale etmiş olacak.  

Senin için hazırladığımız haberler