Bakasetas: Tek istediğim Trabzonspor ile şampiyonluk

02.01.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 08:28

Bu sezon Trabzonspor'a en çok katkı veren isimlerden olan Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas ülkesinde verdiği röportajda şampiyonluğu istediğini söyledi.

Bakasetas: Tek istediğim Trabzonspor ile şampiyonluk

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Anastasios Bakasetas sezon sonunda şampiyonluğu istediğini açıkladı. Ülkesi Yunanistan'a konuşan Bakasetas Türkiye'de mutlu olduğunu dile getirdi. 

Trabzonspor'la şampiyonluk istiyorum

Bakasetas: "Türkiye'de iyi zamanlarda olduğu gibi kötü zamanlarda da destek, sevgi ve saygı gördüm. Harika duygular. Tek isteğim Trabzonspor'la şampiyonluk kazanmak. Trabzonspor'un mutlu olması. Bence bu yıl şampiyon olmamız için her şey mümkün. Lige çok iyi başladık ve maçlarda büyük bir istikrar ortaya koyduk. Bu iki unsur bize çok büyük bir avantaj sağladı."

 
 

İlgini Çekebilir
VAR'da en çok hangi takıma müdahale oldu? İlk yarının VAR raporu
Habere Git

Üç milyon euro bonservis bedeli ile geldi 

Trabzonspor ile bu sezon 21 karşılaşmada görev alan Bakasetas takımına 7 gol 8 asistlik katkı sağladı. Yunan futbolcu 2021 yılının ocak ayında Alanyaspor'dan üç milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilmişti.  Alanyaspor forması ile 20 maça çıkan Bakasetas 6 gol 4 asist kaydetti. Ülkesi dışındaki ilk takımı Alanyaspor olan Yunan orta saha, daha önce Asteras Tripolis, Aris Saloniki, Panionios ve AEK Atina takımlarında oynadı. 

İlgini Çekebilir
Ünlü astrolog Meral Çolak şampiyonu açıkladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler