"Bakasetas ve Pelkas'ı birlikte isterdim"

27.10.2020 - 11:36 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 12:02

Fenerbahçe son dakika haberi...Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer, Pelkas, Bakasetas, Livaja hakkında Yunan basınına konuştu. Peki Bulut hangi takımdan teklif aldı? İşte detaylar..

"Bakasetas ve Pelkas'ı birlikte isterdim"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe kariyerine iyi bir başlangıç yapan Erol Bulut; Pelkas transferine değinirken, Alanyaspor forması giyen eski öğrencisi Bakasetas hakkında konuştu. Bulut, teklif aldığı takımı da açıkladı.

Pelkas sözleri

Yunanistan'da yayın yapan Sport24'e konuşan Bulut, PAOK'tan transfer edilen Dimitris Pelkas hakkında şunları söyledi: "Pelkas'a sahip olduğum için çok mutluyum. Aradığım oyuncu oydu. Uluslararası bir futbolcu. Kanatta, 10 numarada ve forvet arkasında oynayabilir. Orta sahanın her yerinde, hatta daha da geride oynuyor. Pelkas'ın yaptığı şey çok önemli. Teknik direktörün elini rahatlatıyor. Onu kanatlara ya da forvetin arkasına koyabilirim. Anlaşma çok çabuk sonuçlandı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ışık hızıyla hareket etti, PAOK ile el sıkıştı ve birkaç saat içinde Pelkas'ı İstanbul'a getirdi"

"Çok fazla rekabet var"

Çok sayıda transfer yaptıklarını belirten genç teknik adam, "Çok fazla transfer yaptık, 17-18 ekleme yaptık. Sisteme adapte olmak zaman alıyor ama bunu istiyorum. Çok tecrübeli oyuncularımız var, herkes için zor olacak çünkü çok fazla rekabet var. Formayı alan kimse yok" ifadesini kullandı.

Bakasetas itirafı

Alanyaspor'da birlikte çalıştığı Bakasetas'ı çok istediğini söyleyen Erol Bulut, "Alanyaspor'dan Bakasetas'ı almaya çalıştım ama kulübüyle anlaşmaya varamadık. Bakasetas transferinin Pelkas transferiyle hiçbir ilgisi yok. Onlar farklı tarzda oyuncular. Dürüst olmak gerekirse ikisine birden sahip olmak isterdim. Bakasetas'ı istediğimi bir kez daha vurguluyorum ama bir anlaşmaya varamadık" açıklamasını yaptı.

"Bakasetas ile özel bir ilişkim var"

Yunan orta saha Bakasetas ile aralarında özel bir bağ olduğunu söyleyen Erol Bulut, "Alanyaspor ile anlaşamadığımız için Bakasetas transferini kapatamadık. Alanyaspor'a üst düzey transfer olarak geldi ve bunu ispatladı. Onunla özel bir ilişkim ve bağım olduğu gerçeğini saklamıyorum. En sevdiğim oyunculardan biri. Gelecekte tekrar birlikte çalışıp çalışamayacağımızı zaman gösterecek" dedi.

"Yazın Verona'ya çok yakındım"

Yazın Serie A ekibi Verona'dan teklif aldığını söyleyen Bulut, "Yazın Verona'ya çok yakındım. Fenerbahçe'nin teklifi gelir gelmez, bunu düşünmedim. Fenerbahçe için oynadım, burada ligi kazandım. O adımı atmak istediğimi biliyordum" diye konuştu.

Fenerbahçe Marko Livaja ile ilgilendi mi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü, transfer döneminde adı sarı lacivertlilerle anılan AEK'nın yıldızı Marko Livaja hakkında da konuştu ve "Livaja ile hiç ilgilenmedim. Bize teklif edildi ama ilgilenmedim. İyi bir oyuncu, Yunanistan'da iyi sezonlar geçirdi ama kesinlikle onları tek başına yapmadı. Ayrıca yanında iyi oyuncular da vardı. Asla konuşmadık" yorumunda bulundu.

Erol Bulut ile yenilgi yok

Erol Bulut yönetimindeki Fenerbahçe, sezona 4 galibiyet 2 beraberlikle başladı. 6 maçta yenilgi almadan 14 puan toplayan Kanarya, Bulut'un eski takımı Alanyaspor'un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer aldı. (HABER İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler