Bakasetas'a iki talip! Menajeri resmen açıkladı...

13.06.2020 - 13:04 | Son Güncellenme: 13.06.2020 - 13:07

Alanyaspor'un başarılı orta sahası Bakasetas sezon bitimiyle birlikte transfer olabilir. Lazio'nun devrede olduğu Yunan oyuncu için hangi ligden teklif var? Bonservis bedeli ne kadar? İşte detaylar...

Bakasetas'a iki talip! Menajeri resmen açıkladı...

Lazio’nun transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Anastasios Bakasetas için menajerinden net açıklamalar geldi.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Alanyaspor’un sezon başında AEK’ten transfer ettiği Bakasetas bu sezon gösterdiği performansla İtalyanlar’ın radarına girdi.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberde Juventus ile şampiyonluk mücadelesi veren Lazio’nun Yunan 10 numara ilgilendiği yazılmıştı.

Konuyla ilgili Calciomercato’ya konuşan Bakasetas’ın menajeri Eros Dimitriadis, “İtalya’da ligin bitmesine 10 maç varken bu konuyla ilgili konuşmak için erken. Size tek söyleyebileceğim şey onunla iki İtalyan takımının ilgilendiği. Ayrıca Avrupa’da diğer liglerinden de talipleri var. Ama o şu anda Alanyaspor’la Türkiye Kupası’nı kazanmaya ve ligi olabileceği en üst sırada tamamlamaya odaklanmış durumda” dedi.

Bakasetas’ın bonservis bedeli için de bir tahminde bulunan Dimitriadis, “Onun 5 milyon euroya satılabileceğini düşünüyorum. Ama bunları resmi teklifler geldiği zamanda konuşmak daha uygun. Bakasetas, dünyanın en iyi liglerinden biri olan İtalya Serie A’da oynamaya sıcak bakıyor. Ama şu anda Alanyaspor’da mutlu. Süper Lig de gayet yarışmacı bir lig ve birçok yıldız futbolcu var. Transferiyle ilgili sezon sonu konuşacağız” ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki oyuncu bu sezon Alanyaspor formasıyla 33 maça çıkarken 10 gol 5 asistlik bir performans sergilemişti.

Bakasetas’ın Alamyaspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler