Bakasetas'tan Doğan Alemdar'a tebrik

06.04.2021 - 21:28 | Son Güncellenme: 06.04.2021 - 23:21

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Bakasetas, Kayserispor ile oynadıkları Süper Lig maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bakasetas, Doğan Alemdar'ı da tebrik etti.

Bakasetas'tan Doğan Alemdar'a tebrik

Trabzonspor, Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Attığı gol ile Karadeniz ekibine 1 puanı getiren Anastasios Bakasetas, bordo - mavili forma altındaki en iyi performansı sergilediğini söyledi. 

27 yaşındaki orta saha, attığı golle ilgili sorulan soruya ise, maçı kazanmayı gol atmaya tercih edeceğini vurgulayarak yanıt verdi. 

Kayserispor kalecisi Doğan Alemdar'a tebrik

Kayserispor kalecisi Doğan Alemdar'ı tebrik eden Bakasetas, ''Kaleciler aslında bizden daha iyi bilirler. Çünkü en net görenler onlar. Kaleciyi de kutlamak lazım. Çok genç ve yetenekli bir kaleci. Hem de lig ve milli takım adına da önemli işler çıkarabilir. Çünkü bu tarzda oyuncuların ligde olmaları ve oynamaları herkes için çok iyidir. Ben de kendisine tebriklerimi iletmek ve en iyi dileklerimi kendisine iletmek istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı. 

Kayserispor'un 18'lik kalecisi Doğan Alemdar, Trabzonspor'un 11 girişiminden 8'ine doğrudan müdahale etti. Bu şutlardan biri gol olurken; 2 şutta direkte patladı. 

Doğan ve direkler Fırtına'yı durdurdu! Rekor sayı 11
 
 

Bakasetas bu sezon kaç gol attı?

Yunan futbolcu, devre arasında transfer olduğu Trabzonspor'da 12 maça çıktı. Bakasetas bu 12 maçta 5 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler