Bakasetas'ın Kızılyıldız'a attığı gol tarihe geçti

31.10.2022 - 14:05 | Son Güncellenme: 31.10.2022 - 14:09

UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kızılyıldız'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas'ın golü tarihe geçti. İşte detaylar...

Bakasetas'ın Kızılyıldız'a attığı gol tarihe geçti

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi 5.hafta karşılaşmasında skor katkısı yapan Anastasios Bakasetas, 2 gol ve 4 asistle Avrupa Ligi'nde ön plana çıktı. Tecrübeli oyuncu son karşılaşma da 2-1 kaybedilen Kızılyıldız mücadelesinde attığı frikik golüyle Trabzonspor'un tek golünü kaydetmişti. 34,3 metreden atılan bu gol UEFA Avrupa Ligi’nin grup aşamasında en uzak mesafeden kaydedilen frikik oldu.

29 yaşındaki oyuncu bu sezon bordo mavili formayla çıktığı tüm kulvarlarda 18 maçta 7 gol ve 7 asistle tam 14 gole direkt etki etti.

Evinde farklı, deplasmanda farklı

Karadeniz ekibi, bu sezon evinde oynadığı oyun ile başarılı bir performans ortaya koydu. Trabzonspor, Akyazı’da oynadığı maçlarda ligde ve Avrupa’da kalesinde sadece 4 gol görürken, deplasmanda ise tam bir kâbus yaşadı. Bordo-mavililer, konuk olduğu maçlarda kalesinde 11 gol gördü. Avrupa'da ise deplasmanlarda 10 gol yiyen Trabzonspor, bu alanda 21 gole engel olamadı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'u üzen ceza: Maxi Gomez...
Habere Git

Avrupa’da Ferencváros mesaisi başlıyor

Bordo-Mavilier, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda oynayacağı son karşılaşma olan Ferencváros maçı hazırlıklarına daha önce başlamıştı. Süper Lig’de haftayı bay geçiren bordo mavililer, yapılacak olan antrenmanla Ferencváros maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Senin için hazırladığımız haberler