Bakasetas'tan PAOK - Beşiktaş maçı yorumu

23.08.2020 - 18:34 | Son Güncellenme: 23.08.2020 - 18:34

Son dakika Beşiktaş haberi... Alanyaspor'un Yunan orta sahası Anastasios Bakasetas, PAOK - Beşiktaş maçı ve Beşiktaş hakkında konuştu. İşte detaylar...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Gazzetta'ya konuşan ve Beşiktaş'ı yorumlayan Bakasetas, "Beşiktaş, Kevin-Prince Boateng ve Burak Yılmaz'ın gidişiyle güç kaybetti ancak Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle gözle görülür bir şekilde gelişti, daha iyi oynadı ve sonunda ligi 3. sırada bitirdi" dedi.

Beşiktaş'ın PAOK ile Yunanistan'da yapacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçına da değinen 27 yaşındaki Yunan oyuncu, "Dengeli bir maç olacak. Henüz sezon başı olduğu için iki takım da performanslarının yüzde yüzünde değil. Maç seyircili olsa şartlar PAOK'un lehine olurdu, ama şimdi yüzde 50-50" ifadesini kullandı.

Maçın gidişatı ile ilgili fikrini söyleyen Bakasetas, "İki takım da ilk dakikalarda savunmayı korumaya çalışacak ve yavaş yavaş maçın hızını kontrol etmeye çalışacak. PAOK, Beşiktaş'a kendi oyununu oynaması için alan vermemeli çünkü özellikle orta saha oyuncuları hızlı hareket edebişme kabiliyetine sahip ve rakipleri tehdit edecek koşullar yaratıyor" açıklamasını yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler