Bakasetas'tan taraftarlara Abdülkadir Ömür mesajı

18.09.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 18.09.2021 - 18:38

Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’yı 1-0 yenen Trabzonspor’da galibiyeti getiren golü atan Bakasetas maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Bakasetas'tan taraftarlara Abdülkadir Ömür mesajı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor, Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa’yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bordo mavili takımın golünü atan Anastasios Bakasetas maçın ardından konuştu. Yunan yıldız geçen sezon da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gol atttığının hatırlatılması üzerine "Galiba bu statta rakibimize gol atmayı seviyorum" dedi. 

'Galatasaray beraberliğini telafi ettik'

Bakasetas şöyle devam etti: "Tabii ki bu galibiyetten sonra çok mutluyuz. Çok iyi bir takıma karşı mücadele göstermeye çalıştık. Galatasaray maçında aldığımız beraberlik sonrası bir reaksiyon göstermemiz bir karakter ortaya koymamız gerekiyordu. Bugün de bunu gösterebildiğimiz için çok mutluyum. Şu an birkaç gün içerisinde bir maç olacak. Şimdi o maça hazırlanacağız."

'Taraftarlar zor anlarda da destek olmalı'

Galatasaray maçında Abdülkadir Ömür'ün yaşadıklarına da değinen Bakasetas, "Trabzonspor taraftarların gözünde Trabzonspor oyuncuları dünyanın en iyi oyuncuları ve dünyanın işlerini en iyi yapmaya çalışan insanları olduğunu zaten biliyorum. Onların da bizden ne kadar yüksek beklentiler içinde olduklarını zaten hepimiz farkındayız. Benim taraftarlardan ricam, bu zor anlarda biraz destek olmaları" ifadelerini kullandı. 

Yunan futbolcu taraftara yönelik sözlerini, "Zaten hep bizim yanımızdalar. Hele ki bu uzun yolda töközleyebiliriz, bazen kötü maçlar çıkarabiliriz. Takımımızın desteğe ihtiyacı var. Hepimiz Trabzonspor için buradayız. Hedeflerimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Özellikle tek ricam bu zor anlarda yanımızda olmaları" ifadeleriyle tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler