Bakayoko, Gattuso'yu çileden çıkardı! İtalya'da geceye damga vuran olay...

07.05.2019 - 15:24 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 15:24

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından takımı beş günlük bir kampa alan Gennaro Gattuso, dün akşam Bologna'ya karşı alınan 2-1'lik galibiyetle biraz olsun rahatladı. Ama maç içerisinde Bakayoko ile yaşadığı tartışma çok konuşuldu.

İtalya'da haftanın olayı!

İtalya Serie A'da 35. haftanın kapanış maçında Milan, Bologna'yı 2-1 mağlup ederek puanını 59 yaparken maça Gattuso ile Bakayoko arasındaki tartışma damga vurdu.

Bakayoko, Gattuso'yu sinirlendirdi!

Biglia'nın 25. dakikada sakatlanması sonrası Gattuso, Bakayoko'ya ısınmasını söyledi. Ağır hareket eden Fransız orta saha Gattuso'yu sinirlendi ve ikili sözlü olarak atıştı. İtalyan teknik adam da bunun üzerine oyuna Bakayoko yerine Mauri'yi aldı.

Neden yedek kaldı?

Bakayoko'nun hafta içerisinde bir idmana benzini bittiği için bir saat geç kaldığı ve bu yüzden de oyuncuyu bu maçta yedek soyundurduğu bildirildi.

Gattuso neler yaşandığını anlattı!

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Gattuso, futbolda bunların yaşandığını söylerken, "Bakayoko'ya hazırlanmasını söyledim. Üzerinden süre geçince Mauri'yi oyuna aldım. Prestijli bir forma giyiyoruz. Açık ve dürüst olmam lazım. 7-8 dakika onun hazırlanmasını bekledim fakat o hala tekmeliklerini takmamıştı. Ben de oyunculuk kariyerimde birçok hocayla problem yaşadım. Hepsi orada kaldı. Neler olacak göreceğiz."

Bakayoko'dan cevap geldi!

24 yaşındaki orta saha oyuncusu da Instagram hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu:

"Ben, teknik direktörü isteyip de oyuna girmeyi reddeden bir oyuncu olarak değerlendirilmeyi kabul etmiyorum. Yaşanan sakatlık sonrası oyuna girebileceğim söylendi ve 2-3 dakika içerisinde de hazırlandım. Yerime oturduğumda antrenörüm benimle beklenmedik bir şekilde konuştu, hepsi bu kadar. Her şey açık. Sahaya girmeyi kesinlikle reddetmedim, görüntüler ortada. Her zaman olduğu gibi sahaya girip takım arkadaşlarıma yardım etme arzum vardı. Bu arzum sezon sonuna kadar da sürecek. Forza Milan."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler