Trabzonspor - Medipol Başakşehir: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
14.01.2023 - 20:38 | Son Güncellenme: 14.01.2023 - 21:06

Süper Lig'de Trabzonspor, Medipol Başakşehir'i 1-0 yendi. Volkan Babacan'ın hatası Abdullah Avcı'ya 3 puan getirdi. Maç sonucu, goller ve yazılı özet.

Trabzonspor - Medipol Başakşehir: 1-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Alanyaspor karşısında alınan 5-0'lık yenilginin ardından istifanın eşiğine gelen Abdullah Avcı ve öğrencileri, zorlu Başakşehir maçını Bakasetas'ın golü ve Uğucan Çakır'ın kurtarışlarıyla kazandı. Bordo-Mavililer, 1-0'lık galibiyetle ligin ilk yarısını 32 puanla tamamladı.

Volkan'dan büyük hata! Trabzon öne geçti

Karşılaşmanın 21. dakikasında Trabzonspor, Bakasetas'ın bulduğu golle 1-0 öne geçti. Başakşehir'in file bekçisi Volkan Babacan'ın golde büyük bir hata yaptı. Tecrübeli eldivenin hatası, pahalıya mal oldu.

Bakasetas sert vurdu, Volkan elinden kaçırdı

Savunma arkasına sarkan Trezeguet'in ceza sahası içi sol çaprazından topu içeriye çıkarmak istedi. Top, savunmaya çarptı. Ardından ceza alanı içi sol çaprazında kaleye sırtı dönük şekilde topu kontrol eden Bakasetas, dönerek sağ ayağıyla sert vurdu. Kaleci Volkan Babacan'ın elinden kaçan top, çizgiyi geçti.

İlgini Çekebilir
Mert ıskaladı, Beşiktaş 90+5'te parti yaptı
Habere Git

Akyazı'ya formda gelen Başakşehir Fırtına'da kayboldu

Emre Belözoğlu ve öğrencileri, Trabzonspor deplasmanına formda geldi. Medipol Başakşehir, 2022 Dünya Kupası arasına 7-0'lık Galatasaray mağlubiyeti ile girdikten sonra çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Dünya Kupası'nın sona ermesi ile tekrar başlayan Süper Lig'de 4 maça çıkan Başakşehir, 3 galibiyet, 1 beraberlik ile Akyazı'ya geldi. Fakat İstanbul temsilcisi, Karadeniz'de mağlup oldu.

Avcı'ya rahat nefes

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında gelen 5-0'lık yenilgi ile ağır bir darbe almıştı. Ayrılık sinyali veren teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da başkan Ahmet Ağaoğlu ile görüştü. Ağaoğlu, yapılan değerlendirmelerin ardından hoca ile devam kararı alındığını duyurdu. Avcı, hezimetin ardından çıktığı ilk maçı kazanmayı başardı.

"Kredisi bitti" dendi, taraftar destek verdi

Abdullah Avcı'nın Alanyaspor mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklama ayrılık sinyali olarak algılanırken, Avcı'nın İstanbul'a giderek yönetim ile bir araya gelmesi, "Bordo-Mavililer'deki kredisi bitti" algısını yarattı. Bunun üzerine taraftar, şampiyon hocasına destek oldu. Yüzlerce taraftar, başkanla görüştükten sonra Trabzon'a dönen Avcı'nın evine geldi.

İlgini Çekebilir
Önce Mert sonra Volkan
Habere Git

Avcı'ya destek maç öncesinde de sürdü

Abdullah Avcı'nın Trabzon'daki evinin önüne gelerek, hocasına moral veren Trabzonspor taraftarı, Medipol Başakşehir karşısında oynanan zorlu mücadele öncesinde de desteğini sürdürdü. Akyazı'yı dolduran Bordo-Mavili taraftar, maç öncesi Abdullah Avcı'ya tezahürat yaparak, destekte bulundu.

İlk yarıyı Başakşehir 6. Trabzon 6. bitirdi

Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta maçları ile ligin ilk yarısı tamamlandı. Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'i 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 34 puan topladı ve 3. sırada yer aldı. Abdullah Avcı'nın son şampiyon takımı Trabzonspor ise 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak, topladığı 32 puan ile 6. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler