Jorge Jesus ve Selahattin Baki'den Hakem Atilla Karaoğla'na Sert Tepki

Ajansspor
15.04.2023 - 23:21 | Son Güncellenme: 15.04.2023 - 23:33

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve yönetici Selahattin Baki, hakem Atilla Karaoğlan'a sert tepki verdi. Baki, hakemin önünü kesip itiraz etti.

Jorge Jesus ve Selahattin Baki'den Hakem Atilla Karaoğla'na Sert Tepki

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray ile amansız bir Süper Lig şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, MKE Ankaragücü uzatmada da olsa yenerek, yarışa tutundu. Kadıköy'deki maç futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar için büyük bir gerilim ve heyecan içinde geçti. Maçın devre arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve yönetici Selahattin Baki, hakemlere tepki gösterdi.

Jesus ve Baki hakeme itiraz etti

İlk devrenin son düdüğüyle birlikte Jesus, orta sahaya kadar gidip maçın hakemi Atilla Karaoğlan'a bir şeyler söyleyip soyunma odasına gitti. Ancak Baki'nin hakemlerle diyaloğu çok daha uzun sürdü. Baki, soyunma odaları körüğünün önünde hakemlerin gelmesini bekledi.

İlgini Çekebilir
Hakem soyunma odasına zor girdi
Habere Git

Baki, hakemi körük girişinde bekledi

Soyunma odası giriş körüğünde bekleyen Baki, hakemlere uzun süre itirazda bulundu. Bir diğer yönetici Ahmet Ketenci de aynı şekilde hakeme tepki gösterdi. Hakemler, yöneticilerin çekilmesi için uzun süre saha içinde bekledikten sonra içeri girdiler. Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin de maç sonunda yaptığı açıklamada Fenerbahçeli yöneticilerin tepkisinden ötürü hakemlere soyunma odasına zor girdiklerini söyledi.
 

Senin için hazırladığımız haberler