Balıkesir'de Ahmet Dereli rüzgarı! Tam 4 gol attı...

Akın Ungan
18.12.2021 - 21:16 | Son Güncellenme: 18.12.2021 - 21:22

TFF 1. Lig'de Balıkesirspor ile Altınordu karşılaştı. Kritik mücadeleyi Altınordu 4-3 kazandı.

Balıkesir'de Ahmet Dereli rüzgarı! Tam 4 gol attı...

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ligin 17. hafta mücadelelerinde Balıkesirspor'a konuk oldu. Bol gollü geçen karşılaşmayı konuk ekip, 4-3 kazandı.

2 takım da düşme hattında

Altınordu, Balıkesir karşısında kritik bir galibiyet alsa da 19 puan ile 16. sırada bulunarak, düşme hattından kurtulamadı. Balıkesir ise ligin 17. haftasına gelindiğinde 7 puan ile sonuncu sırada yer alıyor.

Maçtan dakikalar

Gol perdesi, 34. dakikada Altınordu'dan Ahmet Dereli'nin penaltı golü ile açıldı. Ahmet, golden 2 dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Balıkesirspor'da Anıl Taşdemir, 47. dakikada kazanılan penaltıyı gole çevirerek, farkı 1'e indirdi. Altınordu'nun golcü oyuncusu Ahmet Dereli, 50. dakikada kendisinin ve takımının 3. golünü kaydetti. 55. dakikada ise Doğa İşeri, Balıkesirspor adına golünü atarak farkın tekrar 1'e inmesini sağladı. Balıkesir ekibinde Anıl Taşdemir, kendisinin ikinci, takımınınsa üçüncü golünü atarak durumu eşitledi. Maçta son sözü, golcü oyuncu Ahmet Dereli söyledi. Ahmet, kendisinin ve takımının 4. golünü atarak, maçı Altınordu'ya getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler