Adanaspor - Balıkesirspor: 3-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

Akın Ungan
09.04.2022 - 22:20 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 10:43

TFF 1. Lig'de Adanaspor, ligin son sırasındaki Balıkesirspor ile karşılaştı. Maçı Adanaspor, 3-1 kazandı. Bu yenilgiyle Balıkesirspor ligden düşen ilk takım oldu. İşte detaylar...

Adanaspor - Balıkesirspor: 3-1 (MAÇ SONUCU - ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Adanaspor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'ndaki mücadeleyi ev sahibi ekip Adanaspor, 3-1 kazanmayı başardı.

Gol perdesini konuk ekip açtı

Adanaspor ile Balıkesirspor'un karşılaşmasında gol perdesi, konuk ekip tarafından açıldı. Balıkesirspor'da İbrahim Çolak, Kethevoama'nın asisti ile topu ağlara yollamayı başardı. İbrahim, bu gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Adana'dan üst üste cevaplar

Adanaspor, Balıkesirspor'un golüne üst üste iki gol ile cevap verdi. Karşılaşmanın 34. dakikasında İsmail Erdoğan'ın pasını gole çeviren Fıratcan Üzüm, eşitliği sağladı. Bu golden 5 dakika sonra Ciss sahneye çıkarak, Celil Yüksel'in asistini gole çevirmeyi başardı. Böylece Adanaspor, rakibi karşısında 2-1 öne geçti.

İkinci yarıda Ciss yeniden sahnede

Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskısına devam eden Adanaspor, ligin son sırasındaki rakibine bir gol daha attı. Maçın 53. dakikasında Ciss, tekrar sahne alarak Fıratcan'ın asistinde kendisinin 2, takımının 3. golünü atmayı başardı.

Balıkesirspor'un düşmesi kesinleşti

Bu sonucun ardından Balıkesirspor'un normal sezonun bitimine 7 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Puanını 41 yapan Adanaspor ise ligde 8. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler