Balıkesirspor'da transfer yasağı kalkacak mı? Resmi açıklama!

21.07.2017 - 17:19 | Son Güncellenme: 21.07.2017 - 17:19

Balıkesirspor'da transfer yasağı kalkacak mı? Resmi açıklama!

AJANSSPOR ÖZEL- Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Cangök'ün açıklamalarından önemli satır balları şu şekilde:

Transfer yasağı kalkacak mı?

"Balıkesir’de 15 gün önce yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Bildiğiniz gibi geçen sezon devre arasından beri süre gelen bir transfer yasağımız var. Yöneticilerimiz bunu aşmak için ellerinden geleni yapıyorlar ancak UEFA’nın verdiği bir ceza. Futbolcularla olan problemler de var. Bunları çözebilmek adına yeni bir yönetim kurulu geldi ve belediye başkanımızın da verdiği bir destek var. İnşallah bunları aşacaklar"

 

'3 firemiz var'

"Yaklaşık 10 gündür Afyon’dayız. Cüneyt Köz ile beraber geçen sezondan 3 firemiz var. Bekamenga Çin’e transfer oldu, Eray Akhisarspor’a katıldı. İshak’da Boluspor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon bir alternatif oyuncu sıkıntısı çektik. Avantajlı olduğumuz durumlar da var. Muhammet Doğan ve Oğuz Yılmaz sakatlıklarını geride bıraktı. Yeniden yapılanmayla ilgili işler yapıyoruz. Daha profesyonel bir anlayış hazırlanıyor. Geçen sezondan kırılganlıklarımız oldu ve çok sıkıntı çektik. Gelecek seneyle ilgili pozitif oyunumuzun üzerine koyarak oynamaya devam edeceğiz"

 

'Muhammed Ali iki yönü oyuncu'

"Balıkesir etabında koşularımızı yaptık. Afyon’da kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarımızı yapmaya devam ediyoruz. Muhammed Ali hem menisküs hem çapraz bağ ameliyatı geçirdi, üzerindeki korkaklığı atmaya çalışıyor. Bunlar çok önemli ameliyatlar. Sağlıklı dönemine az bir zamanı kaldı. Bildiğim kadarıyla Schalke 04 doktoruna ameliyat oldu. Muhammed Ali oyunun iki yönünü de oynayabilen bir oyuncu. Türkiye’de bu tip oyuncu bulamıyoruz"

 

'Play-Off'a kalabilirdik'

"Geçtiğimiz sezon ligin 2.devresi ekonomik sıkıntılar yaşamasaydık play-off’a kalabilirdik. Kulüp oyunculara karşı sorumluluklarını yerine getiremeyince 2.devreye kırılgan geldiler. 10 maç arka arkaya maç kazanamadık. Antep’ten puan aldık, Urfa’yı evinde yendik. Oyuncu kalitemiz zaten var ancak psikolojik açıdan birlik ve beraberliği sağlamaya uğraştık. Ayrılan 3 oyuncumuz da değerliydi ancak elimizdeki oyuncularda kendilerini ispat etmiş oyuncular. Takım kaptanımız Burak’ın etrafında arkadaşlık ortamıyla takımı birleştirebilirsek ve defansif oyunumuzu da iyi hale getirebilirsek, eksiklerimizi tamamlayacağız. Her takım yeniden yapılanarak ligde şampiyonluğa oynamak istiyor. Balıkesirspor’un kalitesi belli, 3-5 yıldır bir arada oynayan bir oyuncu grubumuz var. Oyun yapımızda değişiklikler yaparak iyi yerlerde olacağız"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Senin için hazırladığımız haberler