Balıkesirspor'dan Aras Özbiliz ve Aydın Yılmaz açıklaması!

08.09.2017 - 15:06 | Son Güncellenme: 08.09.2017 - 15:06

Balıkesirspor'dan Aras Özbiliz ve Aydın Yılmaz açıklaması!

AJANSSPOR- Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Cangök, ismi sık sık Balıkesirspor ile anılan Beşiktaş'ın kadroda düşünmediği Aras Özbiliz konusuna açıklık getirdi:

"Aras Özbiliz TFF 1. Lig'de oynamak istemediğini belirtti. Aras Süper Lig istiyor. Olağanüstü gelişmeler olmazsa bu transfer olmayacak"

"Sedat Şahintürk çok yetenekli bir oyuncu. Genç futbolculara değer veren bir insanım. Beşiktaş'a teşekkür etmek istiyorum. Balıkesirspor'da umarım Sedat'ın gelişimine katkıda bulunur"

 

"TFF 1. Lig her geçen gün değişiyor. Kalite artıyor. Ligin 10-12 takımı hedef içerisinde. Ankaragücü maçı çok zorlu maç. Hak eden kazansın. Futbolun doğruları için sahada olacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız"

"Ayite transferi olmadı. Şu anda elimizde 6 tane yabancı oyuncu var. Beleck aramıza katıldı. Ayite için Samsunspor olabilir"

"Aydın Yılmaz transferi olabilir. Galatasaray takımında önemli bir iz bıraktı. Uzun süre sahalardan uzak kaldı. Tekrardan futbola dönmek istiyor. Olursa da sıkıntı duymayız. Aydın Yılmaz'ın transferi olursa seviniriz"

YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler