Balıkesirspor'dan hakeme sitem, "Düdüğünü asması için.."

10.04.2021 - 20:11 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 20:13

Son dakika haberleri… Balıkesirspor Başkanı Ümit Arslan, kulübün resmi internet adresinden Samsunspor maçına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Arslan, maçın hakemi Burak Pakkan’ı eleştirdi. İşte detaylar…

Balıkesirspor'dan hakeme sitem, "Düdüğünü asması için.."

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’in 29. haftasında Samsunspor, sahasında Balıkesirspor’u 1-0 mağlup etti. Balıkesirspor Başkanı Ümit Arslan, maç sonrası hakem Burak Pakkan’ın düdüğünü asması gerektiğine dair bir metin hazırladı. Futbolcularının emeklerinin çalındığını düşünen Arslan, konunun takipçisi olacaklarını cümlelerine ekledi. Ümit Arslan’ın açıklamalarından satır başlıkları…

“Artık sabrımızı taşırmıştır…”

“Bugünkü maçımızda yaşananlar ve verilen kararlar artık sabrımızı taşırmıştır. Sezon başından bu yana hakem hataları yüzünden en fazla canı yanan takım olmamıza rağmen adalet ve eşitliğe olan inancımızdan dolayı sesimizi çıkarmadık ancak bugün takımımız sahada aslanlar gibi mücadele eden çocuklarımızın çalınan emekleri ve yaşanan hakem faciası bir kez daha tüm spor kamuoyunca görülmüştür.”

“Düdüğünü asması için…”

“Adalet bir gün herkese lazım olacaktır ve her takıma eşit şekilde düdükler çalınıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir . Balıkesirspor 1milyon 300 bin nüfuslu şehrin takımıdır şehrin en büyük markasıdır ve 50 yılını devirmiş bir çınardır ve kimse Balıkesirspor un verdiği şanlı mücadeleyi sahada gösterdiği emeği masa başında hakem kararlarıyla çalamaz. Bugünkü maçın hakemine verilecek cezanın ve düdüğünü asması için konunun takipçisi olduğumuzu ve Balıkesirspor un hakkını kimseye ama kimseye yedirmeyeceğimizi kamuoyuna bildiririz.”

Yılport Samsunspor, bugün Balıkesirspor’u 74. dakikada Veli Çetin’in attığı golle mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Samsunspor puanını 57’ye çıkarıp zirve takibini sürdürürken; Balıkesirspor maç fazlasıyla 13. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler