Balıkesirspor'dan İcra açıklaması!

04.01.2020 - 00:37 | Son Güncellenme: 04.01.2020 - 00:37

TFF 1. Lig ekiplerinden Balkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, İcra durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Açıklama şu şekilde:

Dün bir internet haber sitesinde Balıkesirspor Kulübümüzün, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından, stadyum kiralarını ödeyemediği gerekçesiyle icra işlemine tabi tutulduğu haberi yer almış kurum avukatının Milletvekilimiz Sayın Mutlu Aydemir’in çalışanı olarak dile getirilmiştir.

Öncelikle belirtmek isteriz ki, maalesef Balıkesirspor Kulübümüz, şehrimiz ve taraftarımızın da bildiği üzere, geçmiş dönemden devam eden zorlu, sıkıntılı bir ekonomik süreç yaşamaktadır. Buna bağlı olarak bazı ödemelerimizin geciktiği de tüm camiamızın malumudur.

Haberde dile getirilen miktar ve icra takip süreciyle ilgili kısım, bir hafta öncesinde elimize ulaşan resmi tebligatla mevcut olup, haberin bu anlamda doğruluğunu teyit ederiz. Ancak Sayın Milletvekilimizin, tüm bu gelişmelerden haberdar olarak kulübümüzü güç duruma soktuğu algısına neden olacak anlatım ve varsayımların ilk önce Bizleri rahatsız ettiğini açıklamamızda fayda olacağı düşüncesiyle, bu bilgilendirmeyi kamuoyuyla paylaşmayı uygun görerek bu açıklamayı yapıyoruz.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sayın Mutlu Aydemir, milletvekili seçildikten sonra yasa gereği avukatlık mesleğini askıya almıştır ve mesleğini icra etmemektedir. Vekilimiz söz konusu haberden sonra Başkanımız Kadir Dağlı’yı telefonla arayarak, ofisi olarak verilen adreste görev yaptığı söylenen ve kulübümüze tebligat yapılan evrakta adı geçen Avukat Arzu Cengiz’in olduğunu, yaşanan üzücü süreçte de Ankara’da olduğu için bilgisi olmadığını açıklamıştır.

Kapısını çaldığımızda kulübümüze desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olduğunu bildiğimiz sayın vekilimizin bu icra işlemi ile ilgili ilgisinin, bilgisinin olmadığına inanıyor, kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Kadir Dağlı Balıkesirspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler