Balıkesirspor'un Kosovalı golcüsü Manaj'dan Bandırmaspor maçı öncesi iddialı sözler

29.03.2021 - 17:04 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 17:08

TFF 1. Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor'un Kosovalı forveti Arb Manaj, 4 Nisan Pazar günü Royal Hastanesi Bandırmaspor'u konuk edecekleri maçta skor üretmek istediğini söyledi.

Balıkesirspor'un Kosovalı golcüsü Manaj'dan Bandırmaspor maçı öncesi iddialı sözler

AJANSSPOR - HABER

Balıkesirspor'un Kosovalı forveti Arb Manaj, Pazar günü evinde oynayacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında skor üretmek istediğini söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımın ara transfer döneminde Ankara Keçiörengücü'nden kiraladığı Arb Manaj, AA muhabirine açıklamada bulundu.

Ligin kalan maçlarında katkı sağlama amacında olduğunu dile getiren Manaj, şöyle konuştu:

"Bandırmaspor'a karşı gol atmak istiyorum"

Bildiğiniz gibi son maçımızı Ümraniyespor'a karşı kazandık. Şu anda takım içinde çok iyi bir motivasyon var. Aynı zamanda önümüzdeki Bandırmaspor müsabakası ise bir derbi. En iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapıp, mümkün olduğu kadar gol atmak istiyorum. Bu şekilde takımımın ligi üst sıralarda bitirmesine katkı vermeyi amaçlıyorum. Bandırmaspor'a karşı gol atmak istiyorum. İnşallah bunu başarabilirim ve maçı da takım halinde iyi mücadele ederek kazanırız."

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek: "Yolumuza devam etmek istiyoruz"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise Bandırmaspor maçına tam kadro çıkacaklarını dile getirdi. Oyuncularına güvendiğini aktaran Şimşek, "Bandırmaspor maçını da kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu puanlara gerçekten çok ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler