Pendik Stadı'nın çevresindeki evler balkonlarını Fenerbahçe taraftarına açtı!

Akın Ungan
29.10.2023 - 18:11 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 18:21

Fenerbahçe, Pendik Stadı'nda Pendikspor ile karşılaşacak. Stat çevresindeki evler, balkonlarını maça giremeyen taraftarlara açtı. İşte bilet fiyatları...

Pendik Stadı'nın çevresindeki evler balkonlarını Fenerbahçe taraftarına açtı!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. TFF, bu akşamki maçın Pendik Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. Sadece 1 tribünü olan stadın 2500 kişilik kapasitesi doldu. Dışarıda kalan bazı taraftarlar, stat çevresindeki binalara gitti.

Taraftar evlere gitti, balkonlara yerleşti

Stat çevresinde yer alan Pendik sakinleri, Fenerbahçe taraftarına evlerini açtı. Takımlarını Pendikspor karşısında izlemek isteyen Sarı-Lacivertliler, stadın hemen yanında bulunan evlere giderek, balkonlardaki yerlerini aldı.

Daireden maç izlemenin bedeli 1000-2000 TL

Ajansspor'dan Aygün Özipek, bazı ev sahiplerinin taraftarlardan bilet parası aldığını bildirdi. Buna göre Pendikspor - Fenerbahçe maçını daireden izlemenin bedeli 1000 ile 2000 TL arası.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 2500 kişilik statta! Tribün yerine pankart var...
Habere Git

Tribün yerine pankart

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Pendikspor'un Fenerbahçe maçını kendi evinde oynayacağını açıklamıştı. Yalnızca bir tribünü olan Pendik Stadyumu'nda boşluklar pankartlarla dolduruldu.

Fenerbahçe taraftarı tepkili

TFF'nin Pendik Stadı duyurusuna Fenerbahçe cephesinden tepki gelmişti. Sarı-Lacivertli taraftarlar, yalnızca 1 tribünü olan ve diğer çevresi apartmanlarla çevrili sahaya tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler