Balotelli açıkladı: Sergen Yalçın'ın videosunu izleten kişi belli oldu!

Salim Manav
25.09.2021 - 10:05 | Son Güncellenme: 25.09.2021 - 12:23

Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ile Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın arasında büyük bir gerilim yaşandı. Golcü futbolcu olayların ardından ilk kez konuştu. Detaylar haberimizde...

Balotelli açıkladı: Sergen Yalçın'ın videosunu izleten kişi belli oldu!

Mario Balotelli Beşiktaş maçında yaşananların ardından ilk kez konuştu. Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan santrafor, TV 100'de açıklamalarda bulundu. Balotelli yaşananların nedenini anlattı.

'Bir arkadaşım Sergen Yalçın'ın videosunu gösterdi' 

Sergen Yalçın'ın kendisi hakkındaki açıklamasını takım arkadaşının izlettiğini söyleyen Mario Balotelli, "Ben soyunma odasındayken maça çıkmadan önce bir arkadaşım bana videoyu izletti. Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim. Lütfen beni oynat. Verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım? Değil miyim?" dedi. 

'Türkiye benim ikinci vatanım' 

Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden Balotelli, "Ben bu sporu, futbolu çok seviyorum. Beni tanıyan herkes bilir. Bana sahip çıkan Adana Demirspor taraftarlarını çok seviyorum. Sayın Başkan Murat Sancak, Sayın Metin Korkmaz, hocamız ve taraftarlarımız bana her zaman destek oldu. Burası çok güzel bir şehir. Türkiye'de mutluyum. Türkiye benim ikinci vatanım. Burada bana gösterilen ilgi ve alakaya minnettarım." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler