Mario Balotelli Adım Adım Sion'a | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
26.07.2022 - 17:45 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 18:03

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli, İsviçreli Ligi takımlarından Sion'a transfer olmak üzere.

Mario Balotelli Adım Adım Sion'a | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İsviçre Ligi ekiplerinden Sion, Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen yıldız oyuncu Mario Balotelli'den vazgeçmiyor.

Murat Sancak, Sion'la görüştü

Blick sitesinde yer alan habere göre Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, cumartesi günü Sion yetkilileriyle online bir görüşme gerçekleştirdi. 

"Mario Balotelli için bir fiyat belirledik"

Görüşmeyle ilgili bir açıklama yapan Sancak, "Evet, Sion kulübüyle görüştük ve Mario Balotelli için bir fiyat belirledik. Top artık onların elinde" dedi. 

Sion'dan açıklama

Sion kulübünün Futbol Direktörü Pablo Iglesias ise, "Türklerin bu konuda zamanını boşa harcamak istemiyoruz" şeklinde konuştu.

4 milyon Euro

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin serbest kalma bedelinin 4 milyon Euro olduğunu ve bu fiyatı verenin golcü oyuncuyu alabileceğini söylemişti.

Geçen sezonki performansı

Bilindiği üzere, oyuncunun ismi bir süredir Galatasaray ile de anılıyordu. Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden 31 yaşındaki İtalyan forvet, geçen sezon forma giydiği 33 maçta 19 gol ve 6 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler