Balotelli: "Brescia'nın teklifini hiç düşünmeden kabul ettim"

19.08.2019 - 21:45 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 21:45

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Brescia'ya transfer olan Mario Balotelli, İtalyan medyasında açıklamalarda bulundu. Tecrübeli golcü oyuncu transfer süreci hakkında neler söyledi?

"Başkan ile daha önce tanışmıştım"

Balotelli, "Başkan ve ben yıllar önce İngiltere'de tanışmıştık. Mino Raiola bu fikri önerdi ve Brescia'yı seçmek benim için gerçekten hiç zor olmadı." dedi.

"Korkum yok"

Korkum yok diyen Balotelli, "Hedefim bu takımın mümkün olduğunca büyümesine yardımcı olmak, takım arkadaşlarıma destek çıkmak ve beni desteklemelerini sağlamak." şeklinde konuştu.

"TV izlemiyorum"

Balotelli, "Gerçekten televizyon izlemiyorum ya da kendimle ilgili haberleri okumuyorum. Bu yüzden hakkımda olumsuz hikayeler olduğunda bana başkaları anlatıyor. Buna alıştım. Sonuçta herkes tarafından sevilemezsiniz." açıklaması yaptı.

Flamingo'nun teklifi...

Flamengo'nun teklifini değerlendiren Balotelli, "Flamengo'nun teklifini geri çevirmemin ana nedeni İtalya milli takımı ile 2020 Euro'ya katılmak.  Bunu hedefliyorum. Doğum günüm de Mancini ile konuştum. Burada verebileceğimden daha fazlasını vermeyi umuyorum. Umarım yıllar önce İtalya'da yaşadığım ırkçı olayların tekrarını yeniden görmeyiz. Yine bunu düşünmeye başlayamam" dedi.

Balotelli, "Babam Brescia'lıydı. Bir Bresciano olarak Atalanta derbileri özeldir ve Serie A'da yılladır oynamadım. Ancak her maç özeldir ve önemlidir" ifadelerini kullandı.

"Annem ağladı"

Balotelli, "Brescia’ya transfer olacağımı söylediğimde annem ağladı. Buraya gelerek babamın hayalini gerçekleştirdim, beni bu formayla oynarken görmek istiyordu.." açıklaması yaptı.

 Mario Balotelli, Brescia'da 45 numaralı formayı giyecek.

Senin için hazırladığımız haberler