Mario Balotelli En Büyük Pişmanlığını Açıkladı: Milan Forması Giymezdim

Salim Manav
22.03.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 09:41

Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen İtalyan golcü Mario Balotelli en büyük pişmanlığını itiraf etti ve gelecekteki mesleğini duyurdu. Detaylar haberimizde...

Mario Balotelli En Büyük Pişmanlığını Açıkladı: Milan Forması Giymezdim

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig takımı Adana Demirspor'un sezon öncesinde kadrosuna kattığı ve performansıyla göz dolduran İtalyan golcü Mario Balotelli dünü ve geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İtalya Ligi'ne dönmeyeceğini belirten Balotelli, İnter'de oynadığı dönemdeki en büyük pişmanlığını itiraf etti.

Uyarıyı yaptı: 'Türkiye'ye küçümsenmemeli'

DAZN'a açıklamalarda bulunan Mario Balotelli, "Umarım İtalya, Dünya Kupası'na gider. Makedonya kağıt üzerinde İtalya'ya göre daha zayıf bir takım ama küçümsenecek bir takım da değil. İtalya, Türkiye'yi de küçümsememeli" ifadelerini kullandı.

Kariyer golünü açıkladı

'Kariyer golün hangisi?' sorusuna ise Balotelli, "Kariyerimin en güzel anlarından biri EURO 2012'deydi. Almanya'ya gol attığım an. O sevinç spontane gelişti. O zamanlar daha zayıftım tabi.. Mancini, kariyerime başlamamı sağladı. Ibrahimovic, Adriano, Cruz, Crespo vardı. Herhangi bir antrenör bu forvetler varken genç bir oyuncuyu kadroya almayabilirdi" cevabını verdi.

'Prantelli ile kendimi buldum'

Bir dönem Galatasaray'da da görev yapan Prandelli'ye ayrı bir parantez açan İtalyan golcü, "Prandelli ile kendimi buldum. Çok izin veren ama bir yandan da katı olan bir teknik adamdı. Avrupa Şampiyonası'nda da kendimi çok iyi hissettim. Tartıştığımıza dair yalan haberler çıktı. Ona her zaman çok saygı duydum. Bana her zaman direkt konuştu, dürüst oldu" diye konuştu.

'Milan forması giymezdim'

Inter'de oynadığı dönemde ezeli rakipleri Milan'ın formasını giydiği için pişman olduğunu itiraf eden 31 yaşındaki yıldız santrfor, "Inter taraftarlarını çok severdim. Barcelona maçında 1 tane hatalı pas verdim ve beni ıslıkladılar. O an sinirim bozuldu. Ben de tepki verdim. Bazı Interliler benden nefret ediyor olabilir. Bunu anlayabiliyorum. Çünkü, Milan forması giydim. Birisi ırkçılık dışında hakaret etse dahi bunu da anlayışla karşılarım. Geriye dönebilseydim, Inter'de oynarken Milan formasını giymezdim" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oldu!
Habere Git

'Inter başkanı bana altın para verdi'

Inter'de oynadığı dönemde başından geçen ilginç anıyı paylaşan Mario Balotelli, "Inter'in bayrak adamı olmak isterdim. Moratti ile bunu konuşmuştuk ama olmadı. Amacımız buydu. Moratti bir gün bana özel altın bir para vermişti. Bunu anlamadım. Soyunma odasına gittim ve parayı gösterdim. Öncesinde Ronaldo, Recoba, Adriano ve Ibrahimovic'e bu altın paradan vermiş. O an ne anlama geldiğini anladım ve sakladım. Sonsuza dek benimle kalacak" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'İtalya'ya dönmeyeceğim'

"Bu saatten sonra İtalya'ya geri dönmeyeceğim. Artık bçok zor. De Laurentiis olmasa 10 yıl önce Napoli forması giyerdim. Napoli'ye aşığım. Hep orada oynamak istedim. Kızım orada doğdu. Menajerim Mino Raiola'ya da Napoli'de oynamak istediğimi söylemiştim."

'Gelecekte TV yorumcusu olabilirim'

"Kariyerimde doğrularım ve yanlışlarım oldu. Gençleri uyarmak için bunları detaylıca anlatmak güzel olurdu. Belki bazıları bu sorunlardan kaçınırdı böylece. Belki gelecekte TV yorumcusu olabilirim." 

Senin için hazırladığımız haberler