Matias Vargas arkadaşı Mario Balotelli'yi anlattı

Feride Kara
02.05.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 02.05.2022 - 18:47

Spor Toto Süper Lig takımlarından Adana Demirsporlu futbolcu Matias Vargas kariyerinden bahsederken takım arkadaşı Mario Balotelli ile olan ilişkisini anlattı

Matias Vargas arkadaşı Mario Balotelli'yi anlattı

Adana Demirspor'un Arjantinli futbolcusu Matias Vargas, Tam Saha Dergisi'ne verdiği röportajda kariyeri, ülkesi ve Balotelli hakkında açıklamalarda bulundu. 

Giresunspor'un çok ciddi bir teklifi vardı

Adana Demirspor'a transferini anlatana Vargas: "O dönemde Giresunspor'un çok ciddi bir teklifi vardı. Ben de aslında hava değişikliğine ihtiyaç duyduğumu fark etmiştim. Ama Giresunspor'dan teklif aldığım aynı günün akşamı Adana Demirspor oyuncusu Akintola'nın sakatlandığını ve sakatlandığı için benim menajerimi aradığını söylediler. Lucas Castro da buradaydı. Lucas'la aynı menajere sahip olduğumuz için kendimi iki gün içinde Adana Demirspor'da buldum. Başkanımızın beni beğendiği söylendi. Ben de bu sözleri duyunca buraya gelmek istedim" değerlendirmesini yaptı.

Avrupa'yı hedefliyoruz

Adana Demirspor hakkında konuşan Vargas: "Biz Avrupa'yı hedefliyoruz. Bunu başarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ben de kendi üstüme düşeni sonuna kadar yapmaya hazırım. İyi bir kulübe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu güzel ve yetenekli takımın parçası olduğum için gerçekten mutluyum. Gerçekten kaliteli futbolculardan kurulan bir kadro olduğunu düşünüyorum." dedi.

 Sadece Play-Station oynarken sinirleniyor

Mario Balotelli ile olan ilişkisini aktaran Vargas, "Çok güzel bir ilişkim olduğunu söyleyebilirim. Hemen hemen her şeyi beraber paylaşıyor gibiyiz. Burada beraber oturuyoruz. Beraber yemek yiyoruz. Şunu eklemek isterim; Mario'nun imajının oluşturulduğu bu dünyada aslında onun dışında ne kadar ince bir insana da arkadaşlık ettiğimi gördüm. Onun da bizler gibi canı yanabiliyor. Sevebiliyor, bu duyguları bizler gibi dolu dolu yaşayabiliyor. Aslında gösterildiği gibi birisi değil. Çok basit yaşamayı seven birisi. Sadece Play-Station oynarken sinirleniyor. Aynı benim gibi Çok güzel bir ilişkimiz var. İyi arkadaşız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler