Adana Demirspor'dan Mario Balotelli, Yunus Akgün'ü Dövdü İddiası!

Akın Ungan
14.05.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 14.05.2022 - 12:49

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli'nin antrenmanda takım arkadaşı Yunus Akgün'ü dövdüğü iddia edildi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak açıklama yaptı.

Adana Demirspor'dan Mario Balotelli, Yunus Akgün'ü Dövdü İddiası!

Spor Toto Süper Lig'in flaş takımlarından Adana Demirspor'da ortalık karıştı. Önce yıldız forvet Mario Balotelli'nin, antrenmanda takım arkadaşını dövdüğü ve takımdan gönderileceği iddia edildi. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Takım arkadaşını tekme tokat dövdü

Türkiye gazetesinin haberine göre Mario Balotelli, antrenman tesislerinde tartışma yaşadığı Yunus Akgün'ü tekme tokat dövdü. Balotelli'nin güçlükle sakinleştirildiği, Yunus Akgün'ün ise yüzünün kötü durumda olduğu iddia edildi. Haberde 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Balotelli ile yolların ayrılacağı da yer aldı.

"Takımda en iyi anlaşan Balotelli ve Yunus'tur"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Haber sitesinin Twitter hesabına yorum yapan Sancak, "Bu sabah Balotelli ile ilgili paylaştığınız haber külliyen yalan. Lütfen düzeltin, takımda en iyi anlaşan Balotelli ve Yunus'tur."

İlgini Çekebilir
Frank Lampard Fenerbahçeli yıldızın peşinde
Habere Git

"Galatasaray maçı öncesi yapılan bu haberi kınıyorum"

Mario Balotelli'nin Yunus Akgün'ü dövdüğü iddiaları üzerine Skorer'e konuşan Başkan Murat Sancak, "Kesinlikle böyle bir olay yaşanmamıştır. Galatasaray maçı öncesi yapılan bu haberi kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler