Balotelli Transferi Ciddileşti! Adana Demirspor'un Yıldızı Gidiyor mu?

Akın Ungan
26.01.2022 - 01:03 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 01:20

Adana Demirspor'un yıldız forveti Mario Balotelli, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın radarında. İngiliz kulüp transferde oldukça ciddi gözüküyor.

Balotelli Transferi Ciddileşti! Adana Demirspor'un Yıldızı Gidiyor mu?

Adana Demirspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Mario Balotelli'ye ilgi artıyor. İtalyan yıldız, son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın radarına girdi.

Transfer ciddiye bindi

TRT Spor muhabiri Barış Yurduseven'e göre, Newcastle United, Adana Demirspor'un yıldız oyuncusu Mario Balotelli için ciddi girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.

İngilizler transferi istiyor

Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu, Reuben Ailesi ve Amanda Steveley'den oluşan konsorsiyum kulübü, 350 milyon Euro bedelle Newcastle United'ı satın almıştı. Newcastle'ın, Suudi Arabistan destekli konsorsiyuma satılmasından sonra önemli transferler yapacağı tahmin ediliyordu. Atletico Madridli Kieran Trippier'i kadrosuna katan Newcastle, Mario Balotelli için de oldukça istekli. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Balotelli'nin rüyasını Adana Demirspor gerçekleştirdi!
Habere Git

Milli takımın da dikkatini çekti

İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu habere göre, Adana Demirspor ile 16 karşılaşmada, 8 gol 2 asist yapan Mario Balotelli'nin, İtalya'nın aday kadrosuna çağrılacağı öğrenildi.

Balotelli'nin Adana karnesi

12 Ağustos 1990 doğumlu Mario Balotelli, futbola İtalya'nın Lumezzane takımında başladı. Inter'in alt yaş kategorilerinde mücadele eden forvet, burada A Takım'a yükselmeyi başardı. 2010 yılında İngiliz devi Manchester City'e 29,5 Milyon Euro karşılığında transfer olan yıldız oyuncu, Milan, Liverpool, OGC Nizza, Marsilya, Brescia ve Monza gibi kulüplerde forma giydi.

İlgini Çekebilir
İtalyanlar açıkladı: İşte Balotelli'nin yeni takımı
Habere Git

7 Temmuz 2021 tarihinde Adana Demirspor ile sözleşme imzalayan Mario Balotelli, Mavi Şimşekler ile 21 karşılaşmada görev aldı. Balotelli, çıktığı maçlarda 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 5 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

İtalyan süperstar, kariyeri boyunca 435 maça çıktı. 179 kez gol sevinci yaşayan Balotelli, 41 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler