Balotelli ve Brescia arasındaki ipler kopma noktasına geldi!

03.06.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 17:22

Balotelli ve Brescia arasındaki ipler kopma noktasına geldi!

İtalya Serie A ekiplerinden Brescia’nın yıldız isimlerinden Mario Balotelli, yaptıklarıyla tekrar İtalya gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde izinsiz bir şekilde takım antrenmanına katılmadığı için Brescia başkanı Massimo Cellino tarafından sözleşme fesih uyarısı alan Balotelli, bugün bir kez daha düzenlenen takım antrenmanına izinsiz bir şekilde katılmadı.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Balotelli'den ilginç cevap!

Calciomercato.com'un haberine göre; sabah saatlerinde düzenlenen antrenmana katılmayan İtalyan oyuncu, kulüp başkanının 'sözleşme fesih tehtidine' bu şekilde cevap verdi. Sözleşmesinin bitmesine 2 yıl kalan oyuncunun geleceği halen belirsizliğini koruyor.

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde takım antrenmanına katılmayan Balotelli hakkında konuşan Brescia’nın başkanı Massimo Cellino, “Mario, kuralların üzerinde yaşıyor. Kendi kurallarını koyuyor ve onun kuralları üzerinden hareket ediyor. Ona çoğunlukla yapması gereken şeyleri söylemek zorunda kalıyorum. Kendisi artık 30 yaşında ve bazı şeylerin ciddiyetini anlaması gerekiyor. Sözleşmesinin bitmesine daha 2 sezon var. Umuyorum sözleşmesi bitmeden önce onun sözleşmesini feshetmek zorunda kalmam. Çünkü bunu yapmak istemiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler