Balotelli yine oyundan alınınca çıldırdı

Orhan Gülek
27.08.2021 - 23:47 | Son Güncellenme: 27.08.2021 - 23:56

Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli, Konyaspor maçının 56. dakikada oyundan çıkarılınca adeta çıldırdı.

Balotelli yine oyundan alınınca çıldırdı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 3. haftasında Konyaspor'u konuk eden Adana Demirspor'da büyük umutlarla transfer edilen İtalyan forvet Mario Balotelli'nin ilk olayı patlak verdi.

Konyaspor ile oynanan mücadeleye ilk 11'de başlayan tecrübeli golcü, son derece etkisiz bir performans sergiledi ve 57. dakikada yerini Ezeh'e bıraktı. Bu oyuncu değişikliği sonrasında Balotelli'nin tepkileri mücadeleye damga vurdu.

Oyuncu değişikliği tabelasında kendi forma numarasını gördükten sonra saha kenarına yavaş adımlarla gelen Balotelli, Ezeh'e başarılar dileyerek yedek kulübesine doğru yöneldi. Kendisini tebrik eden yardımcı antrenöre bir şeyler anlatmaya başlayan İtalyan forvet, kulübeye oturdu.

Bağırarak isyan etti

Kulübede tepkisinin dozunu artıran Balotelli, bağırarak isyanını dile getirdi. İtalyan golcünün tepkisini gösterirken yanındaki takım arkadaşına da fiziksel müdahalede bulunduğu kameralara yansıdı.

Balotelli sonrasında soyunma odasına giderek karşılaşmayı takip etmemeyi tercih etti.

Samet Aybaba kayıtsız kaldı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Balotelli'nin oyundan alındığı esnada takıma taktik verirken, İtalyan futbolcuyla diyalog kurmaması dikkat çekti.

 

Senin için hazırladığımız haberler