Balotelli'den Sergen Yalçın'a: Büyük cahillik

29.10.2021 - 23:59 | Son Güncellenme: 30.10.2021 - 09:07

Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, Beşiktaş maçında çok tartışılan bir harekette bulunduğu Sergen Yalçın ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Balotelli'den Sergen Yalçın'a: Büyük cahillik

AJANSSPOR-HABER

Adana Demirspor'un dünya yıldızı Mario Balotelli, Beşiktaş maçında attığı gol sonrası Sergen Yalçın'a yaptığı hareketle gündem olmuştu. Kendisi için yıllar önce "Beyni yok" diyen teknik adama kafasını gösteren İtalyan futbolcu haftalar sonra bu konuya değindi. 

'Bir tek Fatih Terim'i bilirim'

A Spor'a röportaj veren ünlü golcü, Sergen Yalçın'a önce Fatih Terim ile nazire yaptı. Balotelli, "Türk hocalardan sadece Fatih Terim'i tanıyorum. Kendisiyle görüşme fırsatım olmadı. Ancak herkes iyi bir insan ve iyi bir hoca olduğunu söylüyor" dedi.  

'Tanımadığın hakkında konuşmak cahilliktir'

Ardından olaylı Beşiktaş maçı için konuşan 'Super Mario' lakaplı yıldız, "Sergen Yalçın'ın hakkımda dediklerini bilmiyordum. Bana anlattılar. En nefret ettiğim konulardan birisi, tanımadığınız, tanışmadığınız halde başka insanın üzerinden bir şey söylemek. Bu bana cahillik olarak geliyor" yorumunu yaptı. 

'Samet Aybaba bana karşı net olmadı'

Adana Demirspor'da yıldızının barışmadığı Samet Aybaba'yı da eleştiren Balotelli, "Samet Aybaba ile konuşmaya çalıştığımda ya benimle konuşmuyordu, ya erteliyordu. Bir şey söyleyeceği zaman genel olarak konuşuyordu. Net değildi. '70 dakika oynayabilirsin' denirse bu karara saygı duyarım. Ama bana hiçbir zaman net gelinmedi. Saygı görmediğimi hissettim. O yüzden kızdım" açıklamasında bulundu.  

Balotelli: ben normal bir insanım

Mario Balotelli röportajında kendisini ise, "Ben normal bir insanım. Bir baba, bir kardeş, bir arkadaş. Bunların dışında sadece futbolda biraz yeteneği olan insan olduğumu düşünüyorum. Normal bir insanım diyebilirim" sözleriyle tanımladı. 

Senin için hazırladığımız haberler