Son Dakika | Adana Demirspor'da Yunus Akgün, A Milli Takıma Gidecek

Salim Manav
28.01.2022 - 09:19 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 09:27

Adana Demirspor'a Mario Balotelli'nin İtalya Milli Takımı'na çağrılmasının ardından bir sevindirici haber Yunus Akgün'den geldi. Başkan Murat Sancak, Yunus'un A Milli Takıma davet edileceğini söyledi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Adana Demirspor'da Yunus Akgün, A Milli Takıma Gidecek

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in iddialı takımı Adana Demirspor'da Mario Balotelli 3.5 yıl aradan sonra İtalya Milli Takımı'na çağrılmıştı. Balotelli'nin ardından Mavi Şimşekler'de bir isim daha milli takım için gün sayıyor.

Başkan müjdeyi verdi

Adana Demirspor'da performansıyla göz dolduran Yunus Akgün de A Milli Takım formasını giyebilir.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin İtalya Milli Takımı'na gitmesiyle ilgili kendisini tebrik eden taraftara; "Yunus Akgün'ü de yakında milli takıma çağırırlar, sonrasında da çağıracakları var" cevabını verdi.

Montella ile yeniden doğdu

Mavi-lacivertlierin sezon öncesinde Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Yunus Akgün adeta küllerinde doğdu. 

İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'nın gelişiyle birlikte yükselişe geçen Yunus, Vargas ve Balotelli ile hücum bölgesinde güzel işlere imza attı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kiralık gidenler şov yaptı!
Habere Git

20 gole katkı sağladı

Mavi Şimşekler'de ligde ve kupada 23 maçta görev alan 21 yaşındaki sağ kanat 8 gol, 12 asist yaptı ve 20 gole katkı sağladı.

Yunus Akgün; Ümit Milli Takım'da ise 4 maçta forma giydi

Senin için hazırladığımız haberler