Mario Balotelli'nin iptal edilen gole tepkisi İngiltere'de gündem oldu!

15.03.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 15:34

Adana Demirspor'un Sivasspor'a 3-2 yenildiği maçın ardından Mario Balotelli'nin yaptığı asistle Bjarnason'un attığı golün iptal edilmesine gösterdiği tepki İngiltere'de gündem oldu.

Mario Balotelli'nin iptal edilen gole tepkisi İngiltere'de gündem oldu!

Süper Lig'in 29. haftasında cumartesi günü Adana Demirspor iki kez kez beraberliği yakaladığı maçta sahasında Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşma 1-0 konuk takımın üstünlüğü ile devam ederken 39. dakikada Balotelli'nin ceza sahasında topuğuyla yaptığı asistle Bjarnason topu ağlara gönderdi. Ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Asist yaptığı gol iptal edildi

Maçta takımının ilk golünün asistini yapan ve bir de penaltıdan gol kaydeden 31 yaşındaki İtalyan golcü, karşılaşmanın ardından asist yaptı golün iptal edilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"Gollerimi ve asistlerimi iptal etmeye devam ediyorlar"

Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan goldeki topuk pasının videosunu Instagram hesabından paylaşan Balotelli, "Gollerimi ve asistlerimi iptal etmeye devam ediyorlar. Çok güzel ve temiz bir sistem var burada" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Balotelli'den olay sözler: Adana'da olduğum için Tanrı'ya şükrediyorum!
Habere Git

'Tüm zamanların en iyi asistlerinden biri"

Balotelli'nin sosyal medyadaki tepkisi İngiltere'de haber oldu. Daily Star Gazetesi, "Mario Balotelli, 'Tüm zamanların en iyi asistlerinden birisi'ni iptal ettiği için hakeme çok öfkelendi' başlığı ile İtalyan yıldızın tepkisini sayfalarına taşıdı.

Milli Takım'da Mancini'nin en etkili silahı olacak

Mancini tarafından 4 yıl sonra İtalya Milli Takımı'na tekrar çağrıldığı hatırlatılan Balotelli'nin Dünya Kupası play-off maçlarında en etkili silahlardan biri olacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler