Mario Balotelli'nin yeni adresini açıkladılar! Geri dönüyor...

18.05.2022 - 11:58 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 14:38

Adana Demirspor formasıyla gösterdiği performansla kariyerini yeniden ayağa kaldıran yıldız golcü Mario Balotelli için ülkesi İtalya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Mario Balotelli'nin yeni adresini açıkladılar! Geri dönüyor...

Adana Demirspor'a transferinin ardından attığı goller ve performansıyla adeta küllerinden doğan Mario Balotelli ile ilgili çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya atıldı. İtalyan basını, Adana taraftarının sevgilisi olan Balotelli'nin yeni takımını yazdı. 

Seria A'ya mı dönecek?

Uzun bir aradan sonra Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'un yaz transfer döneminde flaş bir hamle yaparak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mario Balotelli'nin Serie A'ya geri döneceği yazıldı.

Spezia iddiası

Sabah'ın İtalya basınına dayandırdığı habere göre, yıldız golcünün Serie A'ya geri döneceği iddia edildi. Haberde, Serie A ekibi Spezia'nın Mario Balotelli için harekete geçtiği yazıldı.

Spezia 5 milyon Euro ödemeye hazır

Bu sezon ligde kalmayı başaran Spezia, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Balotelli'yi kadrosuna katmak istediği iddia edilen Spezia'nın golcü yıldız için 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu ifade edildi. Transfer görüşmeleri için İstanbul'a gelmesi beklenen Serie A ekibinin ısrarcı olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Murat Sancak açıkladı: Mario Balotelli'ye teklif var
Habere Git

Transfer gerçekleşirse A. Demirspor'un tarihine geçecek

Adana Demirspor ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Balotelli'nin Spezia'ya 5 milyon euro bedelle transfer olmasına izin vermesi halinde, İtalyan futbolcu mavi-lacivertlilerin şimdiye kadarki en pahalı oyuncu satışı olacak.

14 gol, 6 asist

Mario Balotelli bu sezon Adana Demirspor formasıyla 32 resmi maçın 25'inde ilk 11'de yer aldı. 31 yaşındaki yıldız golcü bu karşılaşmalarda 14 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.

 


2019'dan sonra Muslera'ya frikik golü atan ilk futbolcu

Galatasaray'a karşı müthiş bir frikik golü Mario Balotelli, Şubat 2019'dan (Trezeguet; Kasımpaşa formasıyla) bu yana Süper Lig'de Fernando Muslera'ya frikik golü atan ilk oyuncu oldu.

Yeniden milli takıma çağrıldı

Balotelli'nin bu sezon gösterdiği performansın ardından İtalya Teknik Direktörü Mancini, yıldız golcüyü uzun bir aradan sonra yeniden Milli Takıma davet etti. 


Balotelli, yaz transfer döneminde İtalya ekibi Monza'dan bedelsiz olarak transfer edilmişti. 31 yaşındaki yıldız oyuncunun Transfermarkt'teki piyasa değeri 2.3 milyon euro olarak görülüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler