Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor! Kulüp başkanını istifaya çağırdılar

Özgür Koç
10.07.2024 - 12:06 | Son Güncellenme: 10.07.2024 - 12:21

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle Adana Demirspor'a veda eden İtalyan golcü Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor. Detaylar haberimizde...

Mario Balotelli'nin yeni takımı belli oluyor! Kulüp başkanını istifaya çağırdılar

AJANSSPOR - HABER

İkinci Adana Demirspor serüveni sözleşmesinin bitmesiyle sona eren 33 yaşındaki Mario Balotelli'nin yeni adresi belli oluyor.

Corinthians menajeriyle görüşüyor

Brezilya basınından UOL'un haberine göre Corinthians, tecrübeli golcü Mario Balotelli'yi kadrosuna katmak için menajeriyle transfer görüşmesi yapıyor. 

Yıllık 3 milyon Euro istedi

Haberin detayında, 33 yaşındaki futbolcunun Brezilya ekibinden, imza parası ve komisyonların yanı 1.5 milyon Brezilya Reali'nin (260 bin euro) üzerinde bir aylık maaş talep ettiği aktarıldı. Bu da yıllık en az 3.12 milyon euroya denk geliyor.

Kulüp başkanını istifaya çağırdı

Öte yandan Corinthians'ın bu transfer girişimi herkesi memnun etmiş görünmüyor. Gazeteci Renato Maurício Prado UOL'daki köşe yazasında Balotelli transfer girişimini eleştirdi.

Prado, Corinthians'ın Balotelli'yi transfer etmek istemesini trajedik ve komik olarak niteleyerek, "Corinthians'tan birinin gelip 'Bu çok saçma! Hadi duralım' dememesi imkansız. Balotelli'yi getirmektense kimseyi getirmemek daha iyi. Balotelli'nin maaşının ne kadar olacağını bir düşünün… Başkan Augusto Melo'nun görevden alınması gerekiyor. Bu sezon onun 2-3 maçını izledim. Yıllar önceki Balotelli olmaktan çok uzak. Yaşlandı ve artık aynı ritme, hıza sahip değil. Böyle çılgın bir hamle yapacaksan Gabigol'ün peşinden git. Maliyeti benzer olacaktır." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler