Balotelli'yi yazdılar: 'Fransa'ya dönebilir'

12.08.2020 - 13:16 | Son Güncellenme: 12.08.2020 - 13:17

Son dakika transfer haberleri... Son dönemde transferde ismi Beşiktaş ile gündemde olan Mario Balotelli için Fransız basını başka bir iddia ortaya attı. İtalyan golcünün Fransa'ya dönebileceği ifade edildi. Peki Mario Balotelli hangi takıma transfer olacak, Beşiktaş'a gelecek mi? İşte detaylar...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz sezonu Brescia formasıyla geçiren Mario Balotelli'nin ismi son dönemde Beşiktaş'a transferi ile gündemde yer alıyor.

Fransa'ya dönebilir

Beşiktaş ile anlaşma sağladığı haberlerinin aksine Fransız basını bir başka iddia ortaya attı. Le10sport'un haberine göre Mario Balotelli, Fransa'ya dönebilir.

Başkan istiyor

Haberde yer alan detaya göre Fransız ekibi Nantes, İtalyan golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Özellikle Nantes Başkanı Waldemar Kita bu transferi istiyor.

Transferin önümüzdeki haftalarda netleşeceği de ifade edildi. 30 yaşındaki futbolcu, Fransa'da daha önce Nice forması giymişti.

Birçok ülkeden talip var

Sorunlu karakteriyle bilinen yıldız futbolcu için Fransa dışında Türkiye'de Beşiktaş başta olmak üzere başka ülke takımlarından da talipler bulunuyor. Özellikle Romanya'dan Cluj takımı da İtalyan golcüye talip kulüplerden bir tanesi.

Senin için hazırladığımız haberler