Beşiktaş'ta Engin Baltacı'dan Galatasaray Maçı Sonrası Halil Umut Meler Tepkisi

Orhan Gülek
21.10.2023 - 22:37 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 22:44

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan derbi maçta deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta yönetici Engin Baltacı, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Beşiktaş'ta Engin Baltacı'dan Galatasaray Maçı Sonrası Halil Umut Meler Tepkisi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig 9. hafta maçında Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve Halil Umut Meler'in düdük çaldığı derbiyi Galatasaray 2-1 kazandı.

Karşılaşma sonrası Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı, hakem yönetimine tepki gösterdi.

"Sahada hakem mi vardı?"

Derbinin hakemi Halil Umut Meler ile ilgili konuşan siyah-beyazlı yönetici "Futbolcularımıza kendi statlarındaymış gibi atmosfer yaratan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. On kişi galibiyet alabilirdik. Şanssız bir penaltı oldu, kırmızı kart da şanssızdı. Nedense tüm şanssızlıklar gelip bizi buluyor. Bu şanssızlıklar belli açıklamalardan sonra oluyor. Hafta içi Ali Şansalan operasyonu oldu. Operasyonun sonuca ulaştığını herkes görüyor. Ne söylesek kulüp olarak PFDK'lık olacağız. Sahada hakem mi vardı? Bir operasyon hakeminin sahada olduğunu gördük. Maçın hakemi Ali Şansalan olacaktı ama Galatasaray'ın açıklamalarıyla hakemin değiştirildiğini herkes söyledi. Polemik yaratarak sonuç alınıyorsa biz de polemik yaratırdık. Bunu yapmayacağız. Beşiktaş böyle şeyler yapmaz. Beşiktaş bu nedenle en büyük kulüptür" dedi.

"Neden Halil Umut Meler?"

TFF'ye yönelik açıklamalarda bulunan Engin Baltacı "Bu maça önce Ali Şansalan atanmış sonra karar değiştirilerek Halil Umut Meler mi atanmıştır? Halil Umut Meler bir maçımıza da manuel atamayla çıkmıştı. Neden Halil Umut Meler? Bunun açıklamasının yapılması lazım. Bizim herhangi bir maçtan önce hakem atamasıyla ilgili polemik yaptığımızı gördünüz mü? Bizden önce birileri polemik yapıyorsa cevap vermek zorundayız." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aslan, Kartal'a Icardi'yle kükrüyor!
Habere Git

"Tribünleri tutabilsek kendimiz için tutardık"

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Beşiktaş-Lugano maçında tribünlerin tepkisiyle karşılaşması hakkında konuşan Engin Baltacı "Federasyon takip etsin görsün biz neler işitiyoruz. Tribünleri tutabilsek kendimiz için tutardık. Bize de istifa diye bağırıyorlar. Beşiktaş taraftarını kimse bağırttıramaz. Beşiktaş taraftarı gördüğünü bağırır." diye konuştu.

"O belgelerin hiçbirini görmedik"

Engin Baltacı sözlerini "Maçtan önce Ali Şansalan'ın adı neden gündeme geldi? Elimizde her türlü belge var denmesi, Lale Orta'nın kayıt verdiğinin söylenmesinden çok daha önceydi. O belgelerin hiçbirini görmedik." diyerek bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler