Bambaşka bir Gedson Fernandes! Gol rekoruna koşuyor...

17.09.2024 - 11:20 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 11:32

Beşiktaş formasıyla forma giydiği önceki iki sezonu 3'er golle tamamlayan Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst döneminde bambaşka bir kimliğe büründü. Detaylar haberimizde...

Bambaşka bir Gedson Fernandes! Gol rekoruna koşuyor...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın 25 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, bu sezon hücumcu kimliği ile ön plana çıkıyor.

Trabzonspor maçında 5. golünü attı

Siyah beyazlılarda Giovanni van Bronckhorst’un takımın başına geçmesiyle birlikte hücumcu kimliği daha da öne çıkan Gedson bu sezonki 5. golünü Trabzonspor ağlarını gönderdi.

Bir gol daha atarsa kariyer rekorunu kıracak

Kariyerindeki en golcü sezonunu Benfica B takımıyla altyapısında 2017-2018 sezonunda yaşayan Gedson Fernandes, 37 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

bu sezon 7 maçta attığı 5 golle kariyer gol rekorunu egale eden Portekizli futbolcu, 1 kez daha gol sevinci yaşaması durumunda bu alanda kariyer rekorunu kıracak.

Lugano maçında gol perdesini açtı

25 yaşındaki futbolcu 22 Ağustos’ta Avrupa Ligi’nde oynanan Lugano maçında açılışı 2 golle yaparken sonrasında çıktığı tüm karşılaşmalarda ağları havalandırmayı başardı. 29 Ağustos’ta rövanşta da golünü atan Portekizli futbolcu, ligde de 1 Eylül’deki Sivas maçından sonra bordo mavili takımı da boş geçmedi.

İki sezonda toplam 6 gol kaydetti

2022-23 sezonundan bu yana Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu, ilk sezonunda 36 maçta 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Gedson ikinci sezonunda ise 45 maçta 3 gol ve 6 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler